Nisam bio kuci juce ceo dan, problem jos uvek nije resen mada juce preko dana nisam uopste video sta ste pisali. Sutra cu da sidjem do auta pa vam javljam sta sam uradio, cale mi je nesto pominjao da ne moze kljucem, sad ne znam da li nije mogao bravu da okrene ili uopste nema ono za kljuc. Javicu sutra-prekosutra sta sam uradio!
Pozdrav
P.S. Imam neki eksterni akumulator kuci i kablove da ga prikacim na to, ali nesto je i on zaribao pa ne radi ili je ovaj matori nesto pogresno povezao. Sutra cu ja da sidjem sa njim pa cemo da pogledamo
Imamo neku tecnost za bravu malo sam to po kljucu namazao i pokusao da gurnem u bravu, kljuc ulazi bukvalno milimetar. Izgleda da je prethodni vlasnik promenio samo kontakt bravu a ove spolja ostavio netaknute i sad mi nemamo kljuc od te brave. Gepek i vozaceva vrata mi nisu opcija ocigledno jer kao da kljuc nije za tu bravu ili je brava toliko zapekla da ne moze da se otkljuca, kljuc nije gurnut u bravu gepeka/vrata vozaca preko 5 godina. Haubu uopste ne mogu da otvorim nikako spolja jer ne mogu da udjem u automobil da povucem onu kuku a nesto ne bih bas da silim sa tim srafcigerom posto se ne razumem da mu ne polomim masku onu ili sta ti ja znam. Dobio sam broj nekog elektricara od jednog clana foruma ovde pa cu kontaktirati da vidim koliko bi on trazio da ga otvori posto mi se ne daje 30e za otkljucavanje samo, akumulator novi je dovoljno veliki trosak.
Pozdrav svima i hvala sto pomazete. Sacekacu ako neko od vas ima jos neku ideju ako ne platicemo, sta sad boze moj.