Autor Tema: Kako skinuti pikslu i drzac za case na Passatu B5?  (Pročitano 1455 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Mita Ekipa8Bor

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Passat B5 Karavan
Kako skinuti pikslu i drzac za case na Passatu B5?
« poslato: Novembar 14, 2014, 05:19:22 posle podne »
Nisam siguran da li treba ova tema ovde da se ubaci tako da ne zamerite ako sam pograsio  thumbup

Moze li mi neko reci kako da izvucem pikslu iz auta jer je na poklopac izgleda ispala oprugica pa nece sam da se vraca nazad, tj da zaklapa a ujedno imam nameru i da ga presvucem u foliju, njega i drzac za case.  pa bih zamolio ako neko ume da mi objasni kako se izvlace bar jedan od ta dva predmeta.  blink lollol   inace u pitanju je Passat b5 karavan
Zivot je jedan, a passat je V6 4x4

Van mreže Nosfaratu

• Sr. Member
  • Auto: ?
Odg: Kako skinuti pikslu i drzac za case na Passatu B5?
« Odgovor #1 poslato: Novembar 14, 2014, 05:24:33 posle podne »
Drzac za case: Onaj cosak na levoj strani je samo maskica, nju nategnes srafcigerom i skines. Onda srafciger gurnes unutra , ima jedna metalna zabica koja pritiska levo. Sa druge strane ima ista takva zabica koja pritiska desno, znaci otvoris drzac i isto tako s kraja gurnes srafciger. Malo natezes srafcigerima, malo vuces rukom i to je to...
Sad najbolje bi bilo da ti to slikama potkrepim, ovako je konfuzno..

A pikslu nisam siguran da li mozes da izvadis ovako, a da je ne slomis. Nego otkacis naslon za ruku i onda celu tu plastiku oko menjaca skines [ima dva srafa levo i desno, vide se kad se skroz povuku sedista nazad i otkacis kozicu menjaca. nista vise, samo vuces ka nazad i uvis, menjac postavis u cetvrtu]. E onda sa zadnje strane skidas pikslu, lako su vidljive zabice.

« Poslednja izmena: Novembar 14, 2014, 05:32:55 posle podne od strane Nosfaratu »

Van mreže BladeBG

• Ultimate Member
  • Gram rada, vredniji je od tone teorije.
  • Auto: VW Passat B5.5 1.9TDI Variant
« Odgovor #2 poslato: Novembar 14, 2014, 05:59:25 posle podne »
Mene je na passatu B5, koji sam imao pre ovog zezao taj drzac za case. Nije radio kad sam ga kupio. Ali sam ga ja nekako sredio, pa je radio. Ali namucio sam se samo tako. Da sam znao za tebe i za ovaj forum tada, kao sto nisam, kupio bi drugi. 

Najbolji način da nešto uradite je da prekinete pričate i počnete da radite.

Van mreže Bojan5

• Sr. Member
  • Auto: Passat b5.5 tdi AVF
« Odgovor #3 poslato: Novembar 14, 2014, 08:07:14 posle podne »
pikslu skini tako sto ces skinuti komlet konzolu, ako pokusas drugacije samo ces je slomiti...

Van mreže Mita Ekipa8Bor

• VW Početnik
  • Auto: Passat B5 Karavan
« Odgovor #4 poslato: Novembar 14, 2014, 08:12:20 posle podne »
Uspeo sam, za pikslu ste u pravu mora cela konzola da se izvuce da bi moglo da joj se pridje, hvala puno ljudi  :41 yupi3ti
Zivot je jedan, a passat je V6 4x4