Autor Tema: Golf 2 1.6b Ne radi  (Pročitano 1062 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže daRee

• Sr. Member
  • Pol: Muškarac
  • Rabbitiiii :D
Golf 2 1.6b Ne radi
« poslato: Novembar 04, 2014, 05:49:17 posle podne »
Opet ja pojeo go*no. Auto je radio kako treba dok nisam oprao motor u subotu,medjutim sinoc seo da idem na posao,upalio na benzin i krenem da prebacim na plin i auto se ugasi. Zaverglam i on ode na 1500 obrtaja i ugasi se opet. Vratim na benzin,odem na posao i ostavim auto. Jutros sednem,upalim (na benzin) i krenem i kod prvog semafora ugasi se. Ler 200 obrtaja i sve vreme se gasi. Stanem sa strane na minut bukvalno,upalim i sve normalno.Dodjem kuci,probam da prebacim na plin,opet isto upali na 1500 i ugasi se,ostavio ga do malo pre i sad mi ne radi onaj Landi prekidac. Jel ima neki osigurac za plin,negde nesto  :14
Sinoc sam sanjao strasan san - bio sam sin Pamele Anderson i dojila me je na CUCLU!!!
 lollol

Van mreže Ivan

• One & Only
  • Super Moderator
  • Ultimate Member
Odg: Golf 2 1.6b Ne radi
« Odgovor #1 poslato: Novembar 04, 2014, 08:45:23 posle podne »
Trebao bi da imas osigurac pod haubu ako je ugradjeno kako treba.

Van mreže Telje

• VW Majstor
  • Old.Jr Member
« Odgovor #2 poslato: Novembar 04, 2014, 09:41:39 posle podne »
Imas osigurac sigurno, isprati instalaciju vidi da li je pod haubom ili kod table osiguraca...

Van mreže daRee

• Sr. Member
« Odgovor #3 poslato: Novembar 05, 2014, 12:00:58 pre podne »
Našao sam jedan ispod haube i on je čitav
Sinoc sam sanjao strasan san - bio sam sin Pamele Anderson i dojila me je na CUCLU!!!
 lollol

Van mreže daRee

• Sr. Member
« Odgovor #4 poslato: Novembar 06, 2014, 12:18:55 pre podne »
E ovako,promenio sam osigurač ispod haube i sad radi na benzin. Međutim kad menjam brzine ili izbacim iz brzine (u vožnji) spusti obrtaje na 400 na nekih 2 sec.,pa ode  na 1000 i tu radi. Na plin isto i dalje ,1500 i ugasi se. Ako neko ima još neki predlog šta da pogledam,nek javi.Sutra ide kod majstora..
 lollol

Van mreže daRee

• Sr. Member
« Odgovor #5 poslato: Novembar 06, 2014, 05:32:00 posle podne »
Nesto najgluplje na forumu.
Elem sve smo pregledali danas,sve radi kako treba (mislim na ventil na boci i ostalo),ali auto nije radio na plin zato sto su ova dva creva bila razdvojena,tj proradio je kad sam ja vezao. (odvojio kad sam prao motor)  angry2 Sad prede kao maca,ali mi nista nije jasno...

(izvinte zbog ovog spama,nisam mogao da editujem prethodne postove pa sam ovako pisao)
 lollol