Evo stigao je i moj ljubimac sa carine a vec je i vreme da vam ga predstavim, a to je VW Golf MK3 CL, `92 je godiste, motor je 1.8 sa 55kw (prva serija trojki) sve je fabriski i nista nije seceno osim sto ga je prva vlasnica (nemica od 80+ godina) zviznula u neki stub sa zadnje desne strane ali to se da ispraviti tako da je to nesto od prvih stvari sto planiram da mu radim u narednih mesec dana. Planirao sam dosta stvari ali nemoze se sve odjednom tj nema se toliko finansija da se sredi sve odjednom, pa zato idem redom, prvo sve sto je najpotrebnije pa ostalo. Evo i par slika...
Slike su od 25.07.2009

ovo je iznutra, sve standardno

a ovo je njegova kilometraza na taho-satu

E za sada sam mu stavio od opreme ono sto sam vec nabavio do sada a za sve ostalo idem polako u nabavku.
Stavljeni su farovi Angel Eyes sa xenonima, potamljeni su zmigavci u braniku folijom za potamljivanje (to je privremeno dok ne kupim prave zmigavce), stavljene felne od BMW-a od 15" sa gumama Bridgeston Potenza sa dimenzijama 205/50/R15, volan od trojke tdi verzije i grill maska bez znaka. Evo i par slika kako to izgleda (za sada)

Planirano je:
Spoljasnost: Hromirane zmigavce u branicima (crne ili bele neznam za koje da se odlucim), druga navlaka za prednji branik, bocni kristalni zmigavci, mozda kraci amortizeri (koji spustaju max 3-3.5cm), felne kao sto je @Rogi kupio (ali vremenom), sportski filter K&N (samo iz uvoza), Remus lonac sa elipsastim izduvom (evo slike da vidite na sta mislim

,
mozda padne i neki sporstki volan, potamljeni zadnji zmigavci (samo zmigavci), spojler na zadnjem staklu (kacket - ali moram da kupim drugo staklo), nalepnice vw kluba napred i pozadi (to se podrazumeva), kamere u branicima + senzori za parkiranje
Unutrasnjost: neonke ili led lampe za osvetljavanje kod vozacevih, suvozacevih nogu i kod putnika otpozadi, osvetljenje kontrole za hladjenje i grejanje (al to je mozda), sedista iz Audi 80 `91-`92 god. (oba prednja sedista), monitor za kamere (mogucnost da se vidi sve 4 kamere istovremeno ili samo ona koju korisnik odabere)
Audio sistem: radio JVC vec imam koji je 4x50w + pojacalo od 480w (tek treba da stigne) koji ce ici na Pionner zvucnik od 750w za koji cu praviti kutiju kad bude bilo vreme za to, i naravno jos 2 zvucnika u dasci koju cu takodje da pravim. Za sada toliko a ako se setim jos necega ja cu dodati na spisak