U prethodnoj temi sam pisao, o problemu gubljenja vode, taj problem sam resio, zamenio glavu, stavio nove vodjice i sve sitnice koje idu uz to. Agonija se nastavlja.
Odem u servis, mehanicar mi kaze auto ti je spreman mozes da vozis. Ispred servisa auto radi i to radi stvarno lep tih necujan rad motora, bolje nego lane. Kada sam usao da ga provozam na 40-50 kmh gubi snagu i trokira trese se.
Vratim se u servis, majstor mi kaze dizna jedna ne valja, odem kupim diznu stavim novu, krenemo da provozamo na 80 kmh opet trokira i gubi snagu, zameni on sve 4 dizne ( stavi iz svog golfa ) opet isto trokira, kaze verovatno je turbina malo zaribala ( kaze ne zatvara do kraja ) , proveri on to sve "podmaze turibnu " kad ono opet gubi snagu na 120kmh, proverimo filter goriva - nije ni to, vozimo ga autoputem jednom je gubio snagu na 120 drugi put na 170, e sad mi recite ko se razume, zadnje sto je ostalo da proveri je ta neka pumpa koja salje naftu u dizne pa ce da mi javi, ali generalno da li taj problem moze da bude da ta glava nije dobro obradjena ili nesto drugo ?