Rcd 300 i 310 su novija generacija ( za golf 5 / jetta 5 / passat b6 ) i ne mozes da ih uglavis kod tebe. Ustvari moze, ali moras da seces ukrasne lajsne oko plejera sto su ti na kavezu, unutra moras sve da iseces, da zamenis instalaciju i pitanje kako ce to da stoji, a sve ce da lupka krcka i tako to.
Od plejera za generaciju golf4/jetta/bora mozes da stavis sledece:
1. gamma radio + cd charger ( audio diskovi )

2. RCD 200 ( ukoliko gore ima oznaku mp3 kao ovaj sa slike onda cita i mp3, ako nema, onda cita samo audio )

3. kineska verzija rcd200 sa velikim ekranom i izgledom koji potseca na rcd300 iz golfa 5, sigurno ih ima na kineskim sajtovima za kupovinu i sigurno su preskupi ( serijski broj za pretragu: 3BD 035 180 i 3BD 035 180 A )

4. RNS ( radio navigation system MCD ) koji nije u boji, lepo svetli, nema navigaciju kod nas, u inostranstvu radi, cita audio diskove

5. RNS MFD navigacija u boji koja je stvarno vrh vrhova sto se tice izgleda, ali isto, ne radi kod nas navi

To su fabricki uredjaji, a doslo je vreme da mozes za male pare da nadjes neki aftermarket double din veliki cd plejer koji ce da vrsi posao i lepo izgleda, ali fabricka je fabrika, a na tebi je da odlucis. Sve zavisi od ukusa i kome sta treba, ja sam naprimer iz mog golfa4 izbacio jvc cd plejer i ubacio fabricki radio, jer volim da mi se slaze sve u kolima i da bude fabricki ( unutra, dok spolja radim sve suprotno

) a planiram RNS ovaj da uzimam u skorije vreme koji nije u boji