e ovako,da se predstavim,ja sam Korado 92 sam god,inace sam iz vrsca..do skoro sam planirao da uzmem passata b5.5 ,i iskreno gledao sam par kom vozio probao,ali nisma bio odusevljen,svakom je nesto falilo,trap,turbina itd,ai iskreno o toj kilometrazi sto pise na satu da ne pricamo...i tako ja naletim na jednog prijatelja tj poznanika,on inace iz italije,vozi golf 4 tog sto sam sad ja uzeo,sve u svemu da zavrsim pricu,on leti dolazi ovde kod babe i dede i dok je bio ovde kod nas u vrscu jedan lik mu je zakacio auto tj udario,i ostetio oba vrata i krilo..ii on je resio tako da ga prodaa,ja ga uzeo,carinio zamenio krilo i oba vrata i sada se farba trenutno u komori je..zasto sam ga uzeo,sem sto me je sve izaslo jeftinije nesto nego ovi golfovi po oglasima,taj golf ima pravih 250 hilj predjenih,motor mu radi kao sat,taj moj prijatelj je jedan jedini i prvi vlasnik golfa,do pre par godina ga je isplacivao posto ga je uzeo na kredit..golf je perfektan ima motor od 116ks 6 brzina crveno di i ide ko blesav..mnogo opreme ali to cu postepeno vremenom da slikam i da vam pokazem slike,trenutno imam samo par slika iz komore dok se farba..evo slika..bice ih jos ..pozzz