Autor Tema: Svijetla Kabine Passat b 5.5  (Pročitano 1770 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže audiccred80

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Passat b5.5
Svijetla Kabine Passat b 5.5
« poslato: Oktobar 03, 2014, 02:42:42 posle podne »
Pozz forumasi  :46

Novi sam na ovom forumu i imam pitanje u vezi svijetla u kabini za passat b5.5 variant... Kupio sam Passat b5.5 prija nekoliko dana diagnostika mi pokazala sve ispravno kad sam ga vozio u servis ali nakon nekoliko dana poceli su problemi sa svijetlima kabine ne radi ni jedno svijetlo unutra a radilo, nema struje na sijalicama a osiguraci svi ispravni. Zanima me jeli samo taj jedan microprekidac u vozacevim vratima zaduzen za cijelu kabinu ili je na svakim vratima poseban i dali je moguce da svi crknu istovremeno  :30

Inace passat je bjele boje karavan 2001 godina proizvodnje 1.9 ccm 74 kWh ... Svaki savjet je dobro dosao hvala unaprijed  :46 :46 :46

Van mreže Nosfaratu

• Sr. Member
  • Auto: ?
Odg: Svijetla Kabine Passat b 5.5
« Odgovor #1 poslato: Oktobar 03, 2014, 02:46:08 posle podne »
Svaka vrata imaju poseban mikroprekidac...

Opet poseti dijagnostiku, moze da bude da je comfort modul crkao [kompjuter ispod nogu vozaca].
A jednom drugaru se desilo da zeza prekidac za svetla [mada nisam znao da ima veze sa kabinskim osvetljenjem]. Kad se desi da ne radi, on ga izvadi, promrda i posle radi. Valjda negde gubilo kontakt, da li unutra ili na dzeku, ne znam...

Van mreže audiccred80

• VW Početnik
« Odgovor #2 poslato: Oktobar 03, 2014, 03:04:00 posle podne »
Zahvaljujem na brzom odgovoru  :46 ipak mislim da mi je onda problem u modulu jer daljinsko zakljucavanje mi ne radi a i bilo je vode u njemu ( moj ludi stric ga vozio na praonu da ga ocisti iznutra ) a predpostavljam da modul kosta nekoliko stotina evrica  :( :( ...

Van mreže Nosfaratu

• Sr. Member
  • Auto: ?
« Odgovor #3 poslato: Oktobar 03, 2014, 03:23:44 posle podne »
Nije, od 50-100e, zavisi koji i kod koga...

Najcesce i crkavaju bas zbog vode...

Ako imas samo dva podizaca, najverovatnije je modul sa 3 dzeka i oznakom 1C0 959 799 A, a ako imas 4 podizaca i tako standard opremu onda je verovatno 1C0 959 799 B
« Poslednja izmena: Oktobar 03, 2014, 03:25:36 posle podne od strane Nosfaratu »

Van mreže audiccred80

• VW Početnik
« Odgovor #4 poslato: Oktobar 03, 2014, 03:43:45 posle podne »
Dva podizaca su kod mene mada koliko sam vidio na ovom modulu kod mene jedna metalni prenosnik koji spaja utikac dovodnih kablova ( srednji ) i onu zelenu plocicu je u prekidu i sa dosta korozije jer se ne moze iskljuciti pokusao sam :/ tako da predpostavljam da mi nista drugo ne preostaje nego zamjena istog ... Srediti to i prodaja passata i kupovina audi A4 ili A6 karavan  clap

PS... Nista gore nego kad te zajebe stric po profesiji auto elektricar  boodala boodala boodala

Van mreže BladeBG

• Ultimate Member
  • Gram rada, vredniji je od tone teorije.
  • Auto: VW Passat B5.5 1.9TDI Variant
« Odgovor #5 poslato: Oktobar 03, 2014, 10:47:46 posle podne »
Cekaj. Korozija unutra na stampanoj plocici u modulu?

Najbolji način da nešto uradite je da prekinete pričate i počnete da radite.