@poljakseljak - Bice uskoro detaljnih slika u boljem kvalitetu samo da dozvole vremenski uslovi. A za felne sta znam neke tamnije bi ga mnogo zatvorile ove su mi nekako kao salivene. Al naravno svaciji ukus postujem a tu sliku sto drzis na avataru (djusa) provozao je on ovaj auto pre jedno 5 godina i bio veoma prijatno iznenadjen
@Ivan Gavrilko - Lepe su felnice jos jednog dana kad se srede i prefarbaju bice top. Da jeste slikano je na Kanarevom tu sam po nekad imam neke prijatelje a i lepsa polovina mi je iz tog kraja. Boze zdravlja da smo zdravi da se radi pa ce biti parica i za njega da se sredi.
@Nenad Petakovic - Iskren da budem ne znam koliko moze u odlicnom stanju da potegne. Kada se sve sredi da radi kako valja pa cemo videti kako to treba da ide. Ja vise onako laganica kruziram uz muzikicu i psujem putare,drzavu zato sto moram da izbegavam katastrofe na putevima
. Meni je mehanika na prvom mestu i mislio sam da se u pocetku samo na to fokusiram. Al eto ko to moze da planira opalio mi neko vrata i sada i to mora da se sredi. Ne mogu onakvog da ga gledam sa ulubljenim vratima dusa me zaboli.
Ako dozvole vremenski uslovi u nedelju detaljne i bolje slike da se vidi tacno da ima tu posla po malo