bratac,sa 200ks u sasiji od trojke i turbo motorom, neces moci sastaviti tockove sa podlogom u prve dve brzine,a kamoli sa 230-240ks cetvorka se ne sastavlja u prve dve brzine sa tom snagom a kud i kamo teza od trojke, a da bi odradeo sve da imas bolji grip,maks ti je vec reko koliko zelenih ima da te kosta

ja sam se isto bio nalozio kad sam 2005 vozio trojku GTI da od nje pravim turbaka, ne za trke,vec za svaki dan a i za usput kad se nadju oni koji misle da su mnogo brzi sa nekim biciklama, i onda seo stavio sve na papir,pa uzeo otprilike neke mogucnosti,koliko sta ce kostati,problemi potecijalni,da li cu se vise voziti ili vise popravljati posle i itd. da mi je bilo bolje prodati trojku i te pare dodati i vec kupiti auto sa turbo motorom,pa od njega ici dalje, e citajuci tvoje tekstove, moj savet ti je,prodaj ti lepo trojku,dodaj pare i kupi S3 225ks ili TT sa isto 225ks i plus najbitnija stvar qvatro pogon

vec ima k04 turbinu,od nje napravi hibrida,odradis gorivo,intercooler i ostale sitnice i eto te na 280-300ks ali na kvatro pogonu

i imas auto, kontaktiraj djomlutdi,posto ste zemljaci, da vidis cetvorka sa k04 hibrid, na prednji pogon koliko ne moze da se sastavi sa podlogom, a zamisli trojka kad bi se sastavila,i opet bi te drali na 400m dok za neke vece brzine mogli bi da ga duvaju, a sa tom snagom i qvatrom je