Nisam ni sam siguran sta bi moglo da bude, od kako su pocele ove kise i ovi vlazni dani, auto mi bas tesko pali.
Koj mu je vrag, ni sam neznam. Dan pre svih ovih kisa, prao sam motor, kupio sam u tempu neko sredstvo za pranje motora, uradio sve kako pise na njemu, super se sve opralo, malo je teze upalio, ali kapiram pran je. Sutra dan, verglanje, i kao da presisa, pa se onda muci da sagori visak benzina.
Mozda ga i ja sam vise nadrukam benzinom, nemam pojma? Al pazite svaki put mi se to desava od kako sam prao motor, nemoguce da gresim, na kraju krajeva auto je u mom posedu skoro 10 godina. Znam ga u dusu.
Danas sam skidao svecice, cisio ih, skinuo raz. kapu, obrisao je, sve kablove sam poskidao, obrisao ih, skinuo filter vazduha i ceo taj deo koji zatvara karburator, sve ogistio i obrisao, propisno. Filter vazduha sam pod pritiskom izduvao. I opet me nesto zajebava.
Razmisljao sam da se nije pomerilo paljenje? Moracu i to da proverim. A zasto bi se pomerilo? Mozda od onog sredstva, se sraf razlabavio.
Inace sredstvo razgradjuje masnocu, nije toksicno i koristi se i za ciscenje alata, znaci nije nikakav kiselinski derivat, cak pise da je i za okolinu bezopasno. Udavih vise, ako ima neko neki savet, neka mi pomogne i posavetuje me.