Sto se tice gepek vrata, ona su od pre menjana, one sarke su bile varene pa mi ni ranije nisu bili zarezi ok. A ovi zarezi na zadnjim vratima, nisu savrseni, ja sam mu napomenuo za to, on je rekao da treba da podesi vrata, ali eto nije podesio, mada mozda ih nije sredio kao sto treba. Farbao je celo auto pa ima nekih propusta, za 4-5 dana cu opet odneti auto da sredi te sitnice i da vidim ove zareze na zadnjim vratima da budu savrseni. Mozda vazi ona narodna, koliko para toliko muzike, ali eto sto se tice voznje, dobro se ponasa, ne vuce u stranu, pustim volan i ubrzavam i ide pravo, malo se cuju amortizeri koji su jos ranije bili propisali. Inace neugodno se osecam dok vozim auto, malo sam pod stresom od sudara, mrsko mi je i da vozim ovih dana. Ne znam kako ima racuna, mada sa moje tacne gledista, nisu ti delovi toliko skupi, izuzev farbe. Vrata su 15, krilo 15, ovaj zadnji deo sto je zavario kaze da je platio 50e, ali prodao je onaj sto je odsekao kao i krila i vrata bar za 10e, auspuh ga je kostao 20e, pragove ne znam koliko kostaju, znam da ih je modifikovao na neki njegov nacin, uvacio je u pragove neki lim i sad mogu koristiti dizalicu bez bojazni da mi se iskrive ili probuse, traverznu ne znsm koliko je platio. . .