Autor Tema: Bestbuy ozvucenje za Golf 4 ?  (Pročitano 2162 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže kreka

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Golf IV 1.6 16v
Bestbuy ozvucenje za Golf 4 ?
« poslato: Avgust 16, 2014, 02:58:16 pre podne »
Ljudi, treba mi preporuka koje ozvucenje da uzmem za Golf 4. Naime trenutno mi rade samo 2 zvucnika u levim vratima vozaca. Nazad imam one otvore ali nema zvucnika unutra, a ovi u desnim vratima (visokotonac + onaj kod nogu) su crkli. Hteo bih da kupim ozvucenje  vrlo uskoro pa sam hteo da mi pomognete oko izbora necega sto prozvodi zadovoljavajuci zvuk a opet nije mnogo skupo ( bestbuy neko resenje ).

Takodje oni otvori nazad za zvucnike su napravljeni da nekako biju u sediste ( s obzirom da imam 3 vrata ), pa me zanima da li je pametno ugradjivati zvucnike tu posto bukvalno viri jedna trecina one mrezice ili staviti nesto poput onih elipsa u gepek?

Van mreže Strbac

• Master Member
  • Auto: VW
Odg: Bestbuy ozvucenje za Golf 4 ?
« Odgovor #1 poslato: Avgust 16, 2014, 11:19:35 pre podne »
Samo original, polovno kupis i nemas problem
"Nikad se ne prepirite s glupim ljudima. Prvo će vas spustiti na svoj nivo, a onda pobediti na iskustvo"

Van mreže AcoVW

• Hero Member
  • Auto: Tiguan, Golf 6, Golf 2
« Odgovor #2 poslato: Avgust 16, 2014, 04:42:09 posle podne »
Bilo je vise tema na forumu, nadjes originalne i rade odlicno.. ja sam to uradio

Van mreže kreka

• VW Početnik
« Odgovor #3 poslato: Avgust 16, 2014, 07:47:10 posle podne »
Razmisljao sam i o tome , a jel bi mogao da kupim i za ove supljine sto imam nazad? Znaci moram po otpadima da trazim... Jel zna neko mozda kako se krecu cene polovnih odprilike da znam koliko da budem spreman da ponudim? I da li bi mogao da ubacim te zvucnike nazad s obzirom da nazad nisam imao zvucnike, kapiram da bi morala ta instalacija da se sprovodi ili sta vec ne razumem se bas. Da li je to mnogo cimanja?

PS Meni u levim vratima radi visokotonac i ovaj veci, i cak i tako se cuje odlicno, mogu misliti sta bi bilo kad bi imao svih 6 :)

Van mreže topmarko

• Master Member
  • Firefighter K-540
  • Auto: golf
« Odgovor #4 poslato: Avgust 17, 2014, 10:24:10 posle podne »
Oko 1000 dinara ti je originalni, +visokotonac. Skini zadnje tapacire,a instalaciju provuci ispod plasticnog praga. Nije komplikovano. Jel ti se mrezice pozadi u tapaciru provide? Jel imas fabricko mesto u tapaciru za visokotonac?
 pogledaj dzek u tim vratima gde ti ne radi nijedan zvucnik,malo je cudno da su oba crkla,obicno crkne bas.

Van mreže kreka

• VW Početnik
« Odgovor #5 poslato: Avgust 19, 2014, 12:47:25 pre podne »
Mrezice nazad se provide. Nisu oba crkla, ne radi samo ovaj veliki zvucnik kod nogu, visokotonac radi, nego neki elektricar kad je vadio taj veliki da vidi jel moze da se popravi ili ne nije posle povezao taj visokotonac pa sam zaboravio da on u stvari radi.

Ne bih da cackam nista sam oko auta kao sto rekoh ne razumem se bas, pa da ne sjebem nesto. Ako postoji neko na forumu(ili van njega?) koga biste preporucili da mi odradi to, bio bih vam zahvalan. Video sam da se DjoleDMC i shvexoman bave time ali oni nisu locirani u BG-u.

Van mreže mboy87

• Hero Member
  • Auto: VW Golf 4 1.9 TDI
« Odgovor #6 poslato: Avgust 19, 2014, 09:10:40 pre podne »
Kupi originalne zvučnike kod DjoleDMC ili shvexoman i idi kod Gagija (i Strbca) na ugradnju.

Bićeš zadovoljan uradjenim poslom zagarantovano.  :26

Ja sam na mom bivšem autu kod Gagija ugrađivao zvučnike u zadnja vrata a i opet ću čim opet dođem do auta.  biggrin