Dakle kao sto sam naslov kaze imam problem sa golfom 4 dizel SDI 50kw 2002 godina, problem se manifestuje tako sto u toku same voznje jednostavno iz cista mira igubi se gas, koliko god da dodavate ili smanjujete pedalu gasa to uopste ne reaguje pri tome upali se lampica od grijaca na istrument tabli i motor drzi konstantono 1100obrtaja ni vise ni manje. Cim ugasim automobil i ponovo ga upalim radi sasvim normalno i motor dobro radi, dobro vuce, sasvim normalno ponasanje, sve dok se iz cista mira u toku voznje ponovo ne pojavi isti problem, jednostavno kao da blokira pedala gasa, ne mozete ni dodati niti smanjiti gas drzi konstantno na 1100obrtaja motor tada radi normalno ravnomeran rad motora bez podrhtavanja niti trzanja trokiranja sasvim ravnomeran i normalan rad motora. Bio sam kod majstora koji je sumljao u pedalu gasa jer je ona elekticna komponenta i kada se radi kompjuterska dijagnostika kompjuter izbaci gresku sa pedalom gasa, medjutim ja sam kupio novu pedalu gasa i danas majstor postavio i greska ponovo ista isti simptomi sve isto, kada ga je i danas povezao na komp. iste greske izbacuje sa pedalom gasa, ja sumljam u elektricni elemenat na bospumpi. zamolio bih ako je neko strucan u ovoj oblasti da mi da savet sta da radim, jer sam u velikoj nevolji trebao bih za par dana da idem na dalek put preko 2000km.? unapred hvala