Autor Tema: TRZANJE/SECKANJE PASSAT 5+  (Pročitano 1021 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže mrtomyli

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Passat 5+
TRZANJE/SECKANJE PASSAT 5+
« poslato: Avgust 04, 2014, 01:52:23 posle podne »
Pozdrav svima ponovno, nisam se javio vec duze vremena kako sam rijesio passata 2.5 tdi 4 motion, automatik, sada posjedujem passata 5+ 2001 godina 1.9 tdi di crveno PD motor 96 kW. probelm je sljedeci, kada sam uzeo passata imao je predjenih 220000 km poslije prijeđenih 16000 km ode "TANDEM PUMPA" tako je majstori zovu kod nas to je valjda ta PD pumpa, i ulije previse dizela u motor i sve se poj... odma po kupnji auta tresao mi je u svim brzinama od 1800 do 2200 o/min, kad ubrzavam laganim gasom i onda na 2200 kao da bi izgubio dotok goriva secne pa nastavi normalno. a u koliko dam jači gas u manjim brzinama se ne osjeti to jer valjda preleti na brzinu te obratje, a u 5 brzini se naručito osjeti to trzanje. Naime kupim novi motor koji ima predjenih 162000 km, ugradi ga majstor sve super divota nema trzanja kad pocelo se javljati da nakon nekoliko voznje kad se ugasi auto nece da upali sve dok se ne ohladi vergla ali pomoci nema dok malo ne odstane, vratim ga kod majstora on mi veli da je mozda do dizni jer je sve ostalo pogledao kad sam ga uzeo i odma napravio servise na njemu, stavimo moje dizne auto pali vruc hladan bez problema, ali ponovno se javio taj problem sa seckanjem/trzanjem sada me zanima da li neko zna da li je problem u diznama kako se mogu one ispitati i na koji način jer mi je ovaj majstor rekao da nemoze on ispitati te elektronske sto imaju struju na sebi vec samo obične?
Veni, vidi, vici

Van mreže Sarajlic

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Passat V5 4motion
Odg: TRZANJE/SECKANJE PASSAT 5+
« Odgovor #1 poslato: Avgust 04, 2014, 06:08:28 posle podne »
Kreni prvo od instalacije dizni,zamijeni/posudi od nekoga kome je 100% ispravna.Takodje i dzekove isprovjeravaj na instalaciji znaju zezati,neka ti dizne budu zadnja opcija :)