Autor Tema: Golf Plus problem sa instrument tablom i paljenjem  (Pročitano 2477 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže ackopopce

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Golf Plus 2.0
Golf Plus problem sa instrument tablom i paljenjem
« poslato: Avgust 04, 2014, 12:20:20 pre podne »
Pozdrav drugari,

danas sam doziveo malu neprijatnost... krenucu redom, primetio sam da su mi se stakla na autu zamaglila sama od sebe i to bas zamaglila, ulazim u auto okrecem kljuc, ne pali mi se svetlo na instrument tabli, pokusavam da upalim auto, samo zavergla, kao da se upali i ugasi se... Prvo zapazanje, ostalo svetli, radio, lampice za ono asr ali instrument tabla ne...

pozvao sam komsiju koji ima onaj Vag-com i pokazalo mu je sledecu gresku:
05712 - 096 can bus
DTC definitions not found! Please refer to venicle service manual!
Napominjem da sam nocas ostavio sirom otvorene prozore napred ali mislim da nije bilo padavina nocas....

Inace, radi se o automobilu VW Golf Plus 2.0 2006 godiste.

Zivim na Kosmetu tako da bi mi svaki info o mom problemu bio koristan pre nego sto odem kod strucnjaka! Nisam nista ni pokusavao niti probavao osim tog Veg-com, tako da cu tek sutra videti sta mogu.

Van mreže ackopopce

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Golf Plus 2.0
Odg: Golf Plus problem sa instrument tablom i paljenjem
« Odgovor #1 poslato: Avgust 09, 2014, 03:56:48 posle podne »
Nisam dobio nikakav odgovor ali smatram da sam duzan da sam sutradan skinuo instrument tablu, testirali konektor i utvrdili da on daje normalno struju, pokusali upet da ukljucimo tablu, pomerali ali nista nije uspelo... Kao zadnju opciju pred servis imali smo sumnju da vlaga prourokovala prekid. Odneo sam kuci tablu, dobro je izduvao sa fenom vratio i upalilo je, evo sada sve radi normalno, da kucnem.... Cisto da znaju ljudi da mogu i to da probaju!

Veliki pozdrav svima!