Gile, u tvoju dvojku ne sumljam ni malo. Ali moras priznati da je tako odrzavanih i pouzdenih dvojki na nivou statisticke greske.
Za odrzavanje novih automobila, secam se filtera vazduha iz neke cetvorke koji si okacio pre par godina, koji jos malo pa seno nije imao u sebi. I sve mi je jasno.
Sta sam hteo reci.
@xr2, licno imamo u porodici jednog starog 35 godina, ODRZAVANOG. Koliko god da je sredjen, vozi se svaki dan, pa se desi da nesto zariba.
@xr2, pola noci, veliki osvetljen pravac, nigde nikog, i tako... Malo hormoni, malo ovo ono, i svaki dan pune crne hronike...
Dalje, 30+godina sam spucao u d*, vozim od 18-te. Mene tempo brzi od 130-140 ubija. Za 5 godina koliko vozim cetvorku dizel, 2 puta (slovima dva puta) sam prebacio 170 po satu. I to posle servisa cisto da probam motor.
U golfu pri brzinama vecim od 150 ne osecam se sigurno! Nije auto projektovan za te brzine. U osmici npr, na 180++ imao sam utisak kao da sam u golfu na 90...
Inace podrzavam ideju da se otvori podforum lovacke price! I da se za admine postave ova decurlija 1994++ godiste...