...ehhhhh lako je vama!
Spakuj kolica za bebu, igracke (VW buba sa daljinskim upravljacem NARAVNO) za drugo malo starije dete, bazencic na naduvavanje, kreme protiv ujeda ko zna sve cega, ubaci dete br. 1 na zadnje sediste, ubaci zenu koja stalno nesto zvoca, dodaj zeni nosiljku sa bebom i ...a gde sam ja ono poso .... aaa da na more.
Sto se tice saobracajne policije, to je vec diskutabilno. Sa nabudzenim autom o`ma padas u oci i u njima se budi zelja da te cisto onako rutinski zaustave da porazgovaraju o kolima, a ako je neki prekrsaj u pitanju:
-najpre, uvek i gotovo uvek OSMEH i DOBAR DAN GOSPODINE, kod nasih a valjda i vasih jos uvek je dobro i izaci iz kola i podeliti vrucinu (u Americi je to razlog da policajac potegne pistolj i mozda zapuca u vas).
-OBAVEZNO UGASI MOTOR I NAROCITO MUZIKU.
-Na tog policajca svi idu djonom zato su i oni takvi, vi pokazite malo razumevanja, ipak on tim poslom mozda hrani decu.
-Ako znas da si napravio veliki prekrsaj (znacajno prekoracenje brzine ili preticanje preko pune) onda je najbolje reci da si se malo zaneo, da si prvi put na ovom putu pa ti je promaklo.
-Ako ne pomaze, pocinje prica sa kaznom za prljave tablice ili nevezan pojas jer jedva da imas para i za smestaj i hranu na moru.
-Naravno ako imas los stav ili je tvoja pojava antipaticna policajcu imaces sigurno operaciju na otvorenom novcaniku.
-Nudjenje novca (mito) ne preporucujem osim ako ne uocis da su se stekli uslovi sa druge strane da nekoliko desetina eura promeni vlasnika na brzinu.
Koliko sam ja video uglavnom ne cepidlace i tolerantni su za manje prekrsaje.
POZZZ i srecan put svima!