Nije me dugo bilo. Imam dosta novih desavanja.
Prvo zamenio sam fleksibilnu cev na izduvnoj grani, Posle toga sam imao velih problema sa turbinom, u voznji mi se gasila turbina posle jednog pregleda ustanovljeno je da samo treba turbinu ocistiti tako da je poslata odma u uzice. Sad kad je turbina namestena mogu da vam kazem da ide mnogo bolje nego pre. I naravno veliko hvala doktoru iz hercegovacke ulice u zemunu na ukazanoj pomoci. Evo neka slika

Posle ovih radova nista se bitnije nije ulagalo u pasata osim goriva, skupljao sam pare za neke druge radove, i taman kad sam planirao da ulozim neke pare, imao sam jedan manji udes, moja sreca pa su me udarili tacno u zadnji desni tocak, tako da steta nije velika je mogla da bude, nemam sad sliku da vidite kako izgleda. Tako da sam juce povodom toga zakazao radove kod u auto lakiranje Nedic, koji je nas clan s/line.
U medjuvremenu stigla mi je maska bez znaka direktno iz beca, i ovim putem se takodje zahvaljujem clanu Mrvica....

Ubacicu jos neku sliku za koji dan da vidite sta ce se sve raditi kod velemajstora Djurice.