Sinoc sam nazalost imao udes i auto je dosta slupan, eto od kada sam ofarbao auto krenuo me neki veliki maler, prvo mi mladji buraz sjebao lajsnu na vratima,pa mi ogrebali auto i na kraju ovo, sjebao sam auto tudjom krivicom i neopreznoscu , hvala bogu da smo svi zivi i zdravi malo smo ugruvani ja i devojka ali nikakve teze povrede nismo imali. Svo ulaganje,ulozeno vreme i novac ode u roku od nekoliko sekundi, mnogo mi je zao jer sam se trudio puno oko ovog auta da ga sredim i odrzavam u odlicnom stanju.Za sada sto sam video od ostecenja imam sledece: Hauba,levo krilo, branik ,spojler, lajsna branika, xenon farovi (
ako neko zna ko moze i da li mogu da se farovi vratee u zivot molim da se javi),vazdusni jastuk vozaca i suvozaca, vezni lim, sofer sajbna.Ja se nadam da cu sve to popraviti i ako sam trenutno jako razocaran i izugbio motivaciju uopste za bilo koj auto,ali ce valjda vremenom da mi se ta ista motivacija povrati.Na kraju koliko god da je neko dobar i iskusan vozac to ne vredi jer naidje budala koja ne mari i ne razmislja kako vozi i sjebe i auto i ne dao bog nekome zivot.