Da malo osvezim temu , radilo se nesto na autu ali bice jos, no za sada da kazem sta ima novo na autu. Promenio papucice stavljene od Golf 7 GTI,malu Sparco antenicu, zamenio sam i salter za svetla sa chrom detaljom ali nazalost se sjebao, nece da mi pali kratka svetla pa sam vratio original dok ne kupim drugi ali ovaj put original se uzima,zatim za 2 nedelje se uzimaju i nove felne o kojima sam pricao BBS RS 2 (Hvala Peci_Nis), sto se tice kilometar/sat jos uvek nisam stigao da zamenim diode nikako vremena -.- ali sam zakljucio da su diode prejake pa mi zbog toga zadnje 2 ne rade i kada vozim preko 140 pisti kao tempirana bomba predpostavljam da je zbog toga jer pre menjanja dioda to nije bilo, ali nadam se da cu to da ispravim ovaj vikend

Zatim promenjen je i ceo set kvalica sa sve plivajucim, kada je skinut stari imao sam sta i da vidim lamela je bila glatka kao pogrebna ploca a plivajuci zaribao totalno, takodje cu menjati i kompletan prednji trap jer mu je vreme desna stran pocela da lupa

, ali kad vec radim uradicu sve. Nisam jos slikao, ali slikacu sutra papucice kako momentalno izgleda kilometar sat i antenicu

E i treba mi vase misljenje ,sta misli te o BI LED lampama koje izgledaju ovako :

, da li je neko vec ovo probao ili video na nekom autu, neki kazu da su jaci i bolji od xenona koliko je to istina?
p.s ne znam zasto stavlja ovliko velike slike stavio sam kod za slike :/