Pozdrav svima, evo novog clana u porodici VW a, passata nastavlja voziti cale dosta sam ga ja vozikao red je na njega, uzeo sam svoj auto, u pitanju je Golf 4 2001 god. 1.9 TDI PD 131 PS sa malo vecom kilometrazom od 250000km ali je auto utegnut skroz

Sto se sredjivanja tice planiram da ga totalno utegnem i sredim, pre svega bih krenuo od ozvucenja jer je ovo unutra ocajno i sto mi najvise smeta u autu, razmisljam o Focalovim zvucnicima i Subwooferom mada je potrebna malo veca para za to, ali kad vec ugradjujem ugradicu da vredi para.Sto se daljih planova tice sledi zatamnjivanje zadnjih stakala, spustanje, eventualna promena zatnjih stop svetla i mozda ugradnja xenon farova, novi sportski lonac, chip tuning, ugradnja sportskog filtera za vazduh.Sto se interijera tice presvlacenje volana i rucice menjaca, farbanje srednje konzole to jest nekih plasticnih delova plastike, kao sto je okvir oko menjaca, poklopca piksle, drske na vratima, nove papucie eventualno r- line.Sto se tice spoljasnosti razmisljam da li da uradim u R-Line stilu ili da sa originalnih branika skidam lajsne, gitujem farbam i da stavim nazad na auto sto mi se zapravo puno svidja.

Skoro sam ugradio LOGO Projektore u vratima i nocu izgleda brutalno :D Evo i slicica :D p.s imam samo par fotki iz unutra ali bice jos nakon poliranja i dubinskog pranja :D