Kao sto je gore navedeno pozzz za sve. Od pre 10tak dana sam postao ponosni pod navodnicima vlasnik vw passat 1.8 b3 godiste 91,auto je na plin nije na benzin-neradi dok ga neosposobim. Rekli su mi neki koji se razumeju da je pun ajnspric,elektonac sa 4 dizne sta god to znacilo. Limarija je fantasticna sto mi je i bio prioritet valjda je pocinkovan. Menjajuci neke delove su mi rekli da je noviji tip. Kupljen je od carine ima pus motora i pus sasije. Ja ga kupio od tog coveka. Prva registracija mu je 2012. Izgleda da je kacen negde pozadi vidi se da je farban ali mislim da je 98 posto u dobrom stanju. Ja sam Dejan iz Leskovaca. Mogli ste malo bolje da objasnite kako ovo funkcionise. Ja sam se registrovao i popunio sva polja. Time je za mene izvrseno pretstavljanje. E sad sto treba i ovde posebno to je sruga stavka. Trebate to razjasniti. Verujem da nisam prvi koji se zbunio. VOlim da se zajebavam i salim na svoj i tudj racun. Primam al i tovarim pa ko razume razume. Uclanio sam se jer mi treba pomoc. Oni koji vode ovaj forum i kontrolisu treba da razumeju da nismo svi upuceni kao oni i treba da razumeju prosecne korisnike kompjutera. Ja se dosta dobro razumem ali nekad treba biti jasniji sa pravim smernicama. Pozzzz i nadam se lepom druzenju.