Autor Tema: Problem sa gepekom  (Pročitano 1075 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Knindza

• Full Member
  • Pol: Muškarac
Problem sa gepekom
« poslato: Maj 08, 2014, 12:21:12 pre podne »
Cao svima, imam problem sa otvaranjem vrata gepeka, nekada se dogodi da kada je auto otkljucan, dodjem da gepeka, pritisnem dugme, on nista, onda ja (ne previse jako) udarim rukom u blizini VW znaka i onda prekidac proradi tj na sledeci klik odreaguje...

A pored prekidaca ima brava kao na vozacevim vratima koja u levom polozaju otvara gepek "nasilno" u srednjem polozaju gepek radi normalno, kada se otkljuca na klik prekidaca bi trebalo da se otvori gepek, a u desnom polozaju prekidac radi samo kada pritisnem srednje dugme na kljucu ili povucem prekidac pored prekidaca za rezervoar, i onda nekada samo "dozvoli" prekidacu da otvori gepek a nekada izbaci gepek i onda ga je dovoljno povuci rukom da se otvori... E zasto ga ne otvori uvek?

Radi se o karavan verziji.

Van mreže nester

• Sr. Member
  • Auto: golf 2 gti,3bg v5 4motion
Odg: Problem sa gepekom
« Odgovor #1 poslato: Maj 08, 2014, 08:16:34 pre podne »
skini nazad poklopac gepeka,imas 2 imbusa da odvrnes,izvadi onaj dio napolje gdje stiskas za otvaranje,skini gumu sa njega pa dobro ocisti i podmazi ga i smontiraj,ostane ti pritisnut mikroprekidac pa nemoze dat signal da otvori

Van mreže Knindza

• Full Member
Odg: Problem sa gepekom
« Odgovor #2 poslato: Maj 08, 2014, 01:51:17 posle podne »
Eh namucih se dok sam skinuo onaj tapacir gepeka, prsti mi otpadose od cupanja sa zabica :)
Malo WD-a i bingo :) Sada radi super ne "zabada" hvala !!!