Da se javim šta sam uradio sa problemom snage. Zahvaljujući članu, komšiji, stomic90

, otišao sam kod još jednog majstora na dijagnostiku. Posle probne vožnje svi parametri su bili u redu osim MAF senzora, koji je pokazivao manje vrednosti od očekivanih, za nekih 10-15%. Pošto je imao na stanju novi originalni, probali smo sa zamenom uloška i razlika je bila primetna. Parametri su se vratili u normalu i auto bolje vuče u svim brzinama. Pošto nije ništa kritično, neću odmah raditi zamenu, ali biće verovatno na proleće/leto. Razmišlja se i o nekom remapiranju, ali videćemo

.
Osim toga, danas sam aktivirao mirror down funkciju preko dijagnostike

. U bordu preko MF volana sam video da ima opciju, ali nisam znao tačno šta je u pitanju. Našao sam na netu da se suvozačev retrovizor automatski pozicionira tako da vidite zadnji desni točak, kako točak ne bi naleteo na ivičnjak. Pošto u startu nije radilo, trebalo je samo naći odgovarajuću sekciju u dijagnostici i aktivirati je. Nemam problema sa bočnim parkiranjem (felne nisu ogrebane), ali je svakako korisna stvar. Snimak rada je ispod.
https://www.dropbox.com/s/760vv22knvhdfgu/20151115_101350.mp4?dl=0Kupljena dijagnostika se isplatila.
Hvala i Karađorđu na savetu.
@carlazar: hvala