Juce kupljena, ukratko motor 1.8 8v, 120 konja, k glava, 88 godiste, sto se limarije tice dosta je losa tako da se 90% trazi nova skoljka, ako ne onda se vodi kod limara, pa se onda radi gti body kit na nju.. Uglavnom, vremenom ga ceka mnogo izmjena, vrata bez leptira, duboki branici, uska lajsna, g60 rubovi (po mogucnosti) lakira se u crno, 2.0 16v ABF ali kroz par mjeseci jer sam trenutno mnogo zadovoljna kako radom auta tako i zvukom.. Ovih dana ce da se vodi kod mehanicara, posle toga kod limara, da se te neke osnovne stvari srede pa onda prelazim na ostalo..
Unutrasnost je dosta dobro ocuvana, osim tapacira.

Auto je sinoc bio na celicne..

Danas se radilo oko njega..Stavljene su mu ATS cup felme 9 cola sa dubokim falcom, 15ice.. sto se guma tice prednje su 195/50, zadnje 195/55, ali to je privremeno, cekaju se nize gume..a postoji mogucnost da uskoro stigne i bbs rm 012. Ali o tome kad dodje vrijeme za to.

Kasnije je doslo vrijeme za pranje, usisavanje..

Felme su ciscene dimerom

Nocas se ugradjuje cd plejer

to je to za sad, danasnji cilj mi je bio da se malo "igram" s njim i dovedem ga do tog nekog pristojnog izgleda..iako treba jos milion precih stvari da se urade, ali meni se ne zuri.