Autor Tema: Dzek svetla kabine MK3  (Pročitano 938 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Sreja

• Sr. Member
  • Pol: Muškarac
Dzek svetla kabine MK3
« poslato: April 08, 2014, 12:39:54 posle podne »

Ako je nekome poznato kakva bi trebalo da bude situacija na dzeku unutrasnjeg svetla na g3...

Ima 4 zice. Krajnje su dve mase, treca je stalan plus, a druga mi dobija plus kad zatvorim vrata!?! Inace nece da se ugasi svetlo, osim kada se prekidac stavi na sredinu.
Ako je opisana situacija na dzeku ispravna onda znam da je crklo svetlo i da treba sa nabavim drugo.

Molim one koji provereno znaju pomenuti slucaj da se jave da se ne igramo nagadjanja. I ako bi neko hteo da proveri kod sebe bio bih mu zahvalan.

Inace auto nema siber!

Ljudska pamet je ograničena i to nije mnogo strašno, tragedija je što je glupost neograničena!!!

Van mreže Filip.V

• VW Početnik
  • Auto: Golf 3 1.9 TD
Odg: Dzek svetla kabine MK3
« Odgovor #1 poslato: April 08, 2014, 07:55:55 posle podne »
E kad upalis kontakt isto ostaje upaljeno ? Probaj da skines prekidace kod vrata i vidi da li ce se ugasiti, jer je sasvim moguce da ti jedan drzi stalno spojenu struju  :) Meni je bilo to.  Ne smije da ti dobija plus kad zatvoris vec kad otvoris vrata  :)
« Poslednja izmena: April 08, 2014, 08:01:44 posle podne od strane Filip.V »

Van mreže Sreja

• Sr. Member
« Odgovor #2 poslato: April 10, 2014, 11:21:19 pre podne »
Reseno. Lock

Ljudska pamet je ograničena i to nije mnogo strašno, tragedija je što je glupost neograničena!!!

Van mreže Modus

• Black shadow
  • Administrator
  • Ultimate Member
  • TDI Tako Dobar Izbor
    • VW-Club
  • Auto: Volkswagen Touran
« Odgovor #3 poslato: April 10, 2014, 11:32:14 pre podne »
Pa napisi u cemu je bio problem.

Van mreže Sreja

• Sr. Member
« Odgovor #4 poslato: April 13, 2014, 11:30:05 pre podne »
Sa sijalice sam kroz stub provukao zvucnicki kabl 2x0,75 na koji sam hteo da vezem led trake koje sam namenio da stavim ispod table i ispod prednjih sedista da osvetljavaju prostor za noge. Umesto sijalice takodje je trebalio da dodje led sijalica zbog smanjenja ukupne jacine struje koja bi proticala kroz svu skalameriju (10w je snaga predvidjene sijalice i sta god da se tu veze ne bi trebalo ukupno da bude vise od te snage). Dok sam u mraku isprobavao potrebnu kolicinu svetla, t.j. potrebnu duzinu led trake onaj koji mi je drzao svecu je povukao kabl koji ja prethodno nisam izolirao jer sam ga svaki cas kacio i raskacivao zbog probi koje sam vrsio. Zice su se spojile i sijalica, tj. sijalicno mesto je otislo u kratak spoj.
Na samoj lampi je izgorela stampa. Kada sam prekid sastavio zicama i dalje se svetlo nije gasilo jer je izgorelo i integralno kolo.
Probao sam sa pozajmljenim svetlom i radi ok.
Na otpadu nisu imali svetlo za auto bez sibera. Nisam stigao da odem na drugi otpad ali planiram to brzih dana cim budem u prolazu pored istog. Taman ako neko ima svetlo na prodaju neka se javi jer je bolje da ga uzmem od nasih ljudi nego negde sa stane.
« Poslednja izmena: April 13, 2014, 11:37:59 pre podne od strane Sreja »

Van mreže Djole DMC

• Master Member
« Odgovor #5 poslato: April 13, 2014, 03:48:43 posle podne »
Ima ja too svetlo/