Autor Tema: Golf 3 1.8 66kw trzanje  (Pročitano 2842 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže branislavjovicic13

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Golf 4
Golf 3 1.8 66kw trzanje
« poslato: April 03, 2014, 10:41:57 posle podne »
Pozdrav,evo ovako pojavio mi se jedan problemcic od pre par dana pa ako je neko imao slicnan problem ili zna sta bi moglo biti dobro bi mi doslo jer sa autom prelazim svaki dan oko 50km pa se plasim da mi negde ne stane u voznji,Auto je golf 3 92god 1.8 motor od 66kw monopoint sa plinom,desava se sledece na primer u voznji kada vozim lagano otprilike izmedju 2000-3000 hiljade obrtaja nekad trzne onako na sekund ali samo jedanput i onda sve normalno i tako naprimer svakih 2-3 km,kao da na tren izgubi struju ili neznam sta vec,auto ide dobro i pali dobro radi na benzin i na plin,kacen je na laptop nema gresaka.

Van mreže nrobert

• VW Početnik
  • Auto: Golf 3 1.8
Odg: Golf 3 1.8 66kw trzanje
« Odgovor #1 poslato: April 04, 2014, 09:47:46 posle podne »
Ako ti se desava i na benzinu i na plinu, onda je nesto do struje. Posto tu imas par stvari za proveru kreni od svecica, razvodne kape, ruke, pa do bobine. Kad si zadnji put nesto menjao od toga?
Ako je samo na plinu, opet mi lici na struju o o dnosno nekad preskoci da upali smesu u nekom cilindru.Kreni redom pa proveri jedno po jedno...

• VW Početnik
« Odgovor #2 poslato: April 04, 2014, 10:12:55 posle podne »
Nisam probao na benzinu,sutra cu pa da vidim sta ce biti,a svecice i kablove nisam menjao od kako sam kupio auto,video sam samo da su NGK.

Van mreže RUS

• Moderator
  • Ultimate Member
  • Boban-Rus
  • Auto: GOLF 5 1.9 TDI-DSG
« Odgovor #3 poslato: April 05, 2014, 05:33:54 pre podne »
E pa moze biti i do njih jer ko zna kad je to menjano poslednji put.
Boban-Rus

• VW Početnik
« Odgovor #4 poslato: April 05, 2014, 11:17:48 posle podne »
Probao sam danas da vozim na benzinu i nije trznuo ni put i ide ko blesav,a na plin ponekad trzne ali cu u svakom slucaju zameniti svecice pa cu onda da vidim sta ce biti,a razmisljao sam i kablove ali posto su ovde kod nas svi "kvalitet" pa neznam koje bih mogao da kupim da stvarno valjaju,i koje bi svecice bile najbolje za plin. :45

Van mreže nrobert

• VW Početnik
  • Auto: Golf 3 1.8
« Odgovor #5 poslato: April 06, 2014, 06:48:08 pre podne »
Ja kablove nisam do sad menjao, jos su fabricki.Svecice koje da uzmes, sto se mene tice ngk. Sad zavisi koliko para imas za to. Cini mi se da po katalogu ide bur6et sa tri kraka.Mislim da je set oko 2000din. Ja sam stavio odgovarajuce za plin iridijumske, NGK.Iridijum ili obicna mislim da nema razlike kad su nove, jedino iridijum duze traju..Inerval zamene mislim oko 30000km.proveri i ostalo tipa kapu, ruku. Kazu da plin trazi dobru struju. Ako nije ovo, onda bi pravilo problem i na bezninu. Kad je zadnji put servisiran plin inace?

Van mreže mikula

• Hero Member
« Odgovor #6 poslato: April 06, 2014, 09:48:34 pre podne »
svecice kupi sa jednim krakom, bolje su za plin, mislim da bi trebao uzeti BRISK svecice, ima bas za plin sa tankom elektrodom za bolju varnicu, kod mene sluze imam isti motor u golfu, nadji na netu da vidis gde imaju prodajna mesta ako se odlucis za njih, pozz

Послато са Telenor_Smart_HD користећи Тапаток 2

• VW Početnik
« Odgovor #7 poslato: April 06, 2014, 10:33:52 pre podne »
Ok hvala na savetima,videcu da to izmenjam pa da vidim kako ce se ponasati,nije bitno koliko kostaju samo da bude kvalitet  biggrin