Autor Tema: Slabije vuce,puni?  (Pročitano 1041 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Kotoranin

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Golf MK3 GTI
Slabije vuce,puni?
« poslato: April 03, 2014, 02:54:39 pre podne »
Pozdrav momci evo i ja da iznesem svoj problem pa da mi kazete sto moze bit i kako... dakle znate da vozim golf 3 gti 2.0 8v... odakle da krenem,kad sam uzeo auto auto je islo kao blesavo,ima kratak prenos od golf 2 16v GTI takodje tako da je punilo brzine bas bolesno...bila je neka jaca bombina na auto,protokomjer je valjda sa trkackog auta.. ali sto se desava kako sam ga uzeo al eto ne vozim ga uvjek pun gas volim da stisnem ponekad i tako,mada vecinom kuliram... auto je pocelo slabije da ide,kod nas u Kotoru imamo dio dje mjerimo koliko koje auto izlazi i meni izlazi 10-15 km/h manje nego inace s tim sto je mnogo brze to napunio prije.
E sad stavio sam auspuh neki manji masu zadnji lonac kao ono Japan style na honde i to e da li ga je to zagusilo? Promjenio sam svjecice,regler je slabije punio pa sam i to radio sve i zamjenio kais od alternatora...sta mi ostaje jos ? Kablovi znam da mi je jedan los ali nikako nisam stigo da prikupim da ga kupim jedan bas zeza i gubi malo struje to je sigurno znam,ali da li je sve do toga ?? Pumpa od goriva ?? Ili je auspuh krivac glavni..

Van mreže RUS

• Moderator
  • Ultimate Member
  • Boban-Rus
  • Auto: GOLF 5 1.9 TDI-DSG
Odg: Slabije vuce,puni?
« Odgovor #1 poslato: April 03, 2014, 05:30:18 pre podne »
Zameni kablove pa probaj onda. Ides grubo na 3 klipa drugar ako te zeza kabal kako ti pises.
Boban-Rus

Van mreže Kotoranin

• VW Početnik
  • Auto: Golf MK3 GTI
« Odgovor #2 poslato: April 03, 2014, 01:08:03 posle podne »
On radi totalno okej i sve ne cima i to... ali mi je drug reko da mi je jedan kabal los...

Van mreže RUS

• Moderator
  • Ultimate Member
  • Boban-Rus
  • Auto: GOLF 5 1.9 TDI-DSG
« Odgovor #3 poslato: April 03, 2014, 06:23:25 posle podne »
Onda proveri protokomer i kaci na dijagnostiku. Nocu upali auto u mraku, podigni haubu i proturiraj. Ako su kablovi losi neki ce varniciti sigurno. Ali u totalnom mraku i ugasi svetla. :26
Boban-Rus