Autor Tema: Ugradnja fabrickih porizaca pozadi na PASSATA 3BG  (Pročitano 1452 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Sreja

• Sr. Member
  • Pol: Muškarac
Ugradnja fabrickih porizaca pozadi na PASSATA 3BG
« poslato: Maj 29, 2009, 04:30:04 posle podne »
Auto je 2003.g karavan i nema podizace pozadi!
Jel ima neko fabricke podizace sa stranca, takodje i zadnje zvucnike za vrata posto mi je auto napred u FULLU a pozadi je klot pa je to pocelo da me nervira!
Znaci treba mi ceo onaj unutrasnji lim za zadnja vrata!
I naravno sa sve ugradnjom. Koliko bi me to kostalo?
« Poslednja izmena: Jun 01, 2009, 02:53:50 posle podne od strane SrejaTDI »
Ljudska pamet je ograničena i to nije mnogo strašno, tragedija je što je glupost neograničena!!!

Van mreže Sreja

• Sr. Member
Odg: Ugradnja fabrickih porizaca pozadi na PASSATA 3BG
« Odgovor #1 poslato: Jun 01, 2009, 02:55:16 posle podne »
NEVEROVATNO! Zar se niko ne bavi ovim stvarima?
Ljudska pamet je ograničena i to nije mnogo strašno, tragedija je što je glupost neograničena!!!

Van mreže Rogi

• In Car Electronic
  • Master Member
  • VW
  • Auto: Golf 5
Odg: Ugradnja fabrickih porizaca pozadi na PASSATA 3BG
« Odgovor #2 poslato: Jun 01, 2009, 04:11:41 posle podne »
Naravno da se bavi,ali ti niko ne moze reci tacnu cenu. jer da bi dogradio pozadi el.podizace to kosta,jer nema ni instalacija,znaci mora drugi komandni relej,nova instalacija,novi prekidaci napred na tapacirungu sa komandama,drugi tapacirung pozadi sa prekidacima...al odakle nabaviti instalaciju samo za pozadi,to niko nece da proda...znaci mora da se pravi...  moze da kosta bas dosta i pitanje da li moze da se dogradi tek tako.  Jedino da se ugradi naknadni univerzalni sistem i on kosta oko 150 eura sa ugradnjom za 2 stakla.

Pozadi verovatno imas lim na kome je mehanicki sistem podizaca stakala,pa verovatno ima i rupa za zvucnik.