Travelmanu ovo je gde? (inace original tvog potpisa ide na ijekavici

)
Ja sam sipao plin 2x, a zemo bogami ni na jednu pumpu nije stajao

Vratili smo se jutros, mene uhvatio zastoj, kod Vranja podleteo pezo pod turski sleper.
Nisam bio na svim plazama koje sam planirao posto je cerka dobila neku ne bezazlenu alergiju, pa smo se veci deo odmora kupali ispred apartmana.
Ovo ostalo sam slikao, pa cu kasnije okaciti slike.
Inace jos sam pod utiskom raspalog nazovi autoputa u BJRMakedoniji. Svaki put kad udjem u tu kvazidrzavu setim se kako vecina drzavica na Balkanu ne bi trebalo da postoji vec da se da nekome na upravu, a BJRMakedonija daleko na prvom mesto na toj listi. E put je KATASTROFA, pogotovu onaj pravac ka Srbiji. Na jednom delu sam vozio 60 i opet upadao u udarne rupe i ulegnuca. Brze bi se vozilo po makadamu neko po onom raspadu. Oni bre ne znaju da poravnaju ono sto im je Tito napravio, a kamoli nesto i da naprave iako na svakom koraku natpis "Napravljeno uz pomoc EU" I oni cigani to naplacuju. A to je posebna prica. Em su poskupeli putarinu em naplacuju po specijalnoj tarifi. Ukoliko placas u denarima onda je npr 60den (60den=1euro), a ukoliko placas u evrima onda je 1.5evra tj 50% skuplje. I ranije su bili cigani, ali sad su nadmasili sami sebe. Pre kad placas putarinu 50den das 1 evro, a kusur uglavnom ne vracaju. Sad je jos bolja akcija za inkasanta. Covek po svakom strancu moze da strpa pola evra u dzep... a mi se i dalje godinama vozimo po rupama i gudurama. Najneljubazniji carinici, jedini oni trkeljisu ljude u medjugranicnom prostoru iako su tranzit zemlja koju prepisas za sat ipo vremena, ako stanes negde na pumpu za WC jure cigancici za zenama traze pare uzasssss. Kad sam usao u Srbiju, kao da sam usao u Nemacku, jedno 10 kilometara me bio strah da pritisnem papucicu gasa sve mi se prividjaju rupe na putu.