Autor Tema: BLIC Pitanja  (Pročitano 920565 puta)

0 Članovi i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Galaxy

• Old.Jr Member
  • **
  • Pol: Muškarac
    • B6
  • Auto: Octavia A7, 1.6 TDI
Odg: BLIC Pitanja
« Odgovor #7180 poslato: juče u 10:20:19 pre podne »
Ma meni za gradsku voznju ne treba. Imam jos dva seta tockova kuci.
Treba mi za van.

Elem.

Resio sam "muku". Kupio sam celicnu 15" 20e, komsa vulkanizer poklonio 175/65 gumu, solidna, za rezervnu odlicna. Oprao felnu i premazao gumu, izgleda kao nov tocak.
Razlika u visini je ravno 5cm.  Kupio tvrd stiropor, iskrojicu ovih dana i prica je resena za 20e i 350 kinte stiropora. Ta razlika u visini verujem da nece drasticno da menja stvar. Sta vise, nasao sam i originalni "stiropor" za razliku u visoni, i ladno traze 40e za njega. Ma ćao...

https://www.kupujemprodajem.com/auto-delovi-i-alati/auto-delovi-karoserija-i-limarija/golf-5-golf-6-set-za-podizanje-nivoa-gepeka/oglas/164003971?filterId=6345467716

Van mreže Desmo

• Ultimate Member
  • Auto: Lada 2104
« Odgovor #7181 poslato: juče u 11:02:05 posle podne »
Ne pamtim kad mi je poslednji put “pukla” guma. Ćopavac nov u gepeku stoji zadnjih 200.000km

Van mreže Galaxy

• Old.Jr Member
  • **
  • Pol: Muškarac
    • B6
  • Auto: Octavia A7, 1.6 TDI
« Odgovor #7182 poslato: danas u 11:48:10 pre podne »
Nosi se da savest bude cista. Ni meni nikada nije pukla ili se probusila guma, a vozim 24 godine. Ali bez rezervnog vozim u strahu.

Stalno govorim. Kada vozim, hocu da mislim o uslovima putovanja i voznje, ne o autu ili potencijalnim kvarovima.

Kao i putno ili zdravstveno osiguranje. Nikada mi na putu nije stao auto. Tacnije jednom, u blizini kuce, ali uplatim svake godine. Dvoje dece, zena, ja, necu u opste da razmisljam.