Odvrnuo malo klip da izađe napolje, i probao da skinem stari iscepani prahobran. Mislio sam da se lako izvlači, ali da bi ga izvukao moram da izvadim klip napolje.
Prahobran samo pokidao do samog kraja, a privremeno nabacio novi prahobran koji nije ušao do kraja, jer stari nije izvađen...
Ideja je bila da izvadim klip, namestim prahobran i vratim klip, sve to na autu, klešta da držim u vodoravnom položaju, samo se ne sećam koliko brzo nadolazi ulje, pa sam mislio da malo stegnem crevo plastičnim namenskim kleštima.. a sve to jer ne znam da li je zapeko šraf da mogu da odvojim crevo od klešta, a i nisam gledao kako se skida ručna kod 6-tice, znam kako je kod trojke... Nemam pomoćnika zbog vazduha, jedino da probam da skinem klešta, stegnem crevo i pa da vazduh izbacim na slobodan pad, preko sisise, koja mi opet deluje da je zapekla... Mislim da će gram vazduha ući, na trojci sam 100 puta skidao klešta, pa na slobodan pad na sisicu izađe malo vazduha... Zamenio sam i zadnje i prednje diskove i pločice sam, a za ovo da idem kod nekoga....