Dodje vreme i da se takva cuda dese, da raspberry otvori temu o svom auticu. U pitanju je benzinac 1.6, 75ks, 1991. godiste, rekla bih TAS-ovac. Kod mene je od aprila davne 2012. i od tada nisam nesto bas radila na autu, mada sam mu prikupljala neke delove. Ovu temu inace otvaram, ne zbog toga sto imam cime da se hvalim, nego sto bi bilo bezveze da veliki trud, vreme, strpljenje, posvecenost i pre svega dobra volja sada vec drugara odavde koji su mi priskocili u pomoc ostanu neprimeceni. Za sada, jedno veeeeelikoooooo hvaaaalaaaa clanovima
sallediznilend, Boki MK3, Ivan Gavrilko. Toliko od mene, Borise, posto su kod tebe slike, dozvoli neka one pricaju vise od reci

))
za pocetak da kazem na prvobitno stanje i prvi pokusaj sredjivanja bili smo onemoguceni usled kise koja nam je pokvarila planove tako da su se radovi prebacili za koji dan kasnije i odradjeni uz Somerzbi
prve slike....

za jucerasnje okupljanje dogovor je bio da se Sale baci na TUNING, a ja na STYLING
Salle je gledao mehaniku.Menjao neke osnovnije stvari, prao motor s Ros i video sta jos bi moglo da se sredi, dok sam se ja bacio na poliranje... kasnije naduvane i gume i golfic je vracen u zivot

slike govore sve

imamo u planu jos neke detalje da sredimo i bice to ko bonbon

otprilike ovako je tekao dan

utisak i vise nego zadovoljavajuc

evo je promena izmedju druge i trece ruke na haubi...

krov ogledalo

da ne bude da Ros nije nista radila, prljala je i ona ruke

i za kraj dana ucinili smo Ros zadovoljnom

pomogli su mi malo pri poliranju da ne budem los i ne spomenem