Evo ovako,kao sto rekoh radi se o TDI 90ks ALE,97 godiste motor,poklopac ima isti kao AFN samo bez crveno ''I''
Motor odlican,ne dimi ni mrvicu ni na auspuh ni na cep,prva liga je,alnaser stavljen nov u Nemackoj,ima kompresiju kao da je sad iz fabrike izasao

Ispod kartera ima cak i fabricku plastiku koja oblaze ceo karter. Turbina odlicna kao i sve ostalo,nema ni jednu manu,jos samo da ga upasujem u auto,al pre svega malo je prljav pa mora da se to sredi tip top nece mi takav ispod haube nikad

Menjac isto prva liga,salta se jednim prstom,set kvacila takodje odlican.Zahvaljujem kolegi Kuburi za ovako odlican motor
Dobio sam uz njega bukvalno sve zivo za ugradnju,Motor menjac kompletno sve,interculler,creva,instalacija cela,filter vazduha,jedan deo auspuha,saltacu za brzine,km sat,papucice kvacilo,kocnica gas kompletne sve s potenciometrom gasa i cilindrima kvacila,i ima tu jos nekih stvari i zab sam vec,pa evo prve slike....
Izvadjen iz trojke napolje

Kod mene kuci u radionici

Voleo bih ako neko ima strucan ko je to vec radio da mi objasni nesta u vezi:
1. Jel pase motor sve sve na dvojkine nosace na mostu ? receno mi je da pase
2. Jel pase interculler ispod dubokog branika ?
3. Jel pasu trojkine papucice u dvojku ili ima prepravki dosta ?
4. Jel poluosovine idu dvojkine ? cuo sam da trojkine ne pasu jer su krace kao,ja msm da pasu od 16v KR valjda mozda gresim ?
5. Jel moram provuci novu zicu od alternatora do obrtaljke da bi radila ?
6. Jel mi moze neko reci ko zna koja je zica na dzeku od sata za lampicu rucne ili bi to morao sam traziti da bi ju mogao izvuci ?