E to ti nebih znao reci brate,jer majstor je probao da udje negde ali uvek mu izlazila ta greska i nista nije mogao da vidi na toj dijagnostici,gdegod je probao da udje,kaze greska:65535 i to je to...kolko sam ja video sta je on radio,pisalo je nesto za motor,pa za klimu..pa za jos neke stvari i gde god proba da udje pokaze tu gresku i nista vise...a jbg auto radi,dobro pali,dobro ide......jedino eto to malo na bordu sto brljavi ponekad...dal moze da bude i do akumulatora,da je pri izdisaju i da zato to zeza?mada akumulator kupljen prosle zime,al ja vozim male relacije pa se mozda i on sjebao...jer ja napr. ujutru upalim auto...odvezem decu do vrtica a to je nekih 500metara,tu ga ugasim...ostavim decu....pa opet ga upalim...odem do prodavnice i to je nekih 500m...opet se gasi..pa opet se upali i vratim ga na parking....mozda se i od toga sjebo akumulator pa sad mozda brljavi board..ali ne znam vise nisam pametan...i vozim ga tu po gradu samo...i do posla de imam 2km do posla...a to sve ne bi reko da je dobro za akumulator a i za auto al jbg....eto kazem tu je gresku izbacio i sad reko ako nesto neko zna...bio mu zahvalan na pomoci...jer ovde u Obrenovcu i nema bas nekih majstora strucnih...svi nesto nagadjaju.....