tu korpu ce moj malac za mesec,dva da preraste.vec sad ima skoro 7 kg i dugacak(visok

) je 67 cm.koliko ja znam ne bi smeo da viri iz korpe ili iz sedista. danas sam bio do drugara i stavljali smo ga u korpu koju je njegovo dete koristilo-maltene je knap.jedino ako ima vecih.
iskreno otvorio sam temu kako bih se raspitao da li ima neko sediste kojim mogu da "preskocim " tu korpu.
recimo taj drug ima nania sediste i obori ga maltene u lezeci polozaj i stavimo i umetak ali mu sediste bude veliko(mom detetu).
sto se tice kvaliteta tog sedista i nije neko. on je platio 7500 hiljada. na oko deluje ok ali kad ga pipnem sundjer je vrlo tanak.gola plastika.
to i nije problem pri nekom blazem ceonom ili sudaru od pozadi ali udarac sa strane ne bi bio prijatan.
inace ovu temu sam pokrenuo zato sto brat od strica je skoro doziveo udes . ima cerkicu 2 god. sediste je "cam"(bocne ivice meke kao da ima purpena ili slicno na plastici-inace sediste doneli roditelji njegove supruge iz austrije). udes-bocni udarac bas iza B stuba gde je bilo to sediste.
sediste cak nije ni bilo pricvsceno pojasom.hvala bogu devojcici nista.sediste je posluzilo svrsi.
inace ozbiljan udes je u pitanju.auto nije mogao da se popravi(reno megan 2007) a jedan putnik iz automobila koji je sedeo pozadi pored deteta je podlegao povredama dan posle toga.
Zato boli me kića za policiju i kazne,treba mi sediste za bezbednu voznju deteta. a to sto moj otac ili deda,pradeda....kurajber nisu imali sta je trebalo ne znaci da ni ja ne treba da imam.
lepo sam pitao sta ko preporucuje i kakvog je kvaliteta i kako ste vi zadovoljni. jednostavno sto vise misljenja cujem bolji cu izbor napraviti.
namerno sam naglasio gornji cenovni limit kako mi ne bi preporucivali "rikardo"

itd itd