Autor Tema: Auspuh  (Pročitano 1479 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže dokogi

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Ime: Djordje
  • Auto: Golf 1 GTI
Auspuh
« poslato: Januar 16, 2014, 08:16:32 posle podne »
Pozdrav drugari imam jedan problem sa auspuhom,na svom golfu sam malo eksperimentisao sa auspusima raznim ali nikako mi ne ide od ruke tj hocu zvuk da je fin i da nije prebucan na leru tj. da ne bronda previse a kad se malo stisne da ima malo jeceg zvuka a sad cu vam pojasniti sta sam radio na auspuhu na mom golfu srednji lonac je febricki a zadnji sam stavio od golfa turbo dizela on je malo sira cijev ali ima onaj brondavi zvuk ako imate kakve ideje predlozite.

Van mreže Poljakseljak

• Jr. Member
  • *
  • Auto: Golf 2 gti 8v
Odg: Auspuh
« Odgovor #1 poslato: Januar 17, 2014, 07:23:37 posle podne »
Ja imam REMUS  :46 i msm da je to ono sto trazis ... kad stoji u mestu ima dubok miran zvuk , onako kad slusas sa strane znas da ceka zuto na semaforu da isturira , pa potpis ... tako opisujem zvuk , nisam paljevina  bleh kad kreces , e onda je druga prica , palis alarme , ali ne kao busan lonac , nego onako kako das tako se dubina zvuka povecava , oseca se veza sa motorom .. hocu reci nije piskutavi , kao oni sportski , nego ima dusu , bas kao gti  blabla ...  :26
Leva na Momo volan, desna na Momo rucicu, Beta daje visoke, Remus daje bas, siber vetar, a ja gas ... Laganica

Van mreže dokogi

• VW Početnik
« Odgovor #2 poslato: Januar 19, 2014, 07:47:58 posle podne »
imao sam remus ali je taj remus isto neko otvarao i dirao nesto pa je brondo na sve strane pa sad hocu neki lonac od fabrickog da ga malo prepravim i da bude fin zvuk.

Van mreže Ivan Gavrilko

• Jr. Member
  • *
  • Samo polako i pun gas :)
  • Auto: Golf 2
« Odgovor #3 poslato: Januar 20, 2014, 08:54:06 pre podne »
Ja imam REMUS  :46 i msm da je to ono sto trazis ... kad stoji u mestu ima dubok miran zvuk , onako kad slusas sa strane znas da ceka zuto na semaforu da isturira , pa potpis ... tako opisujem zvuk , nisam paljevina  bleh kad kreces , e onda je druga prica , palis alarme , ali ne kao busan lonac , nego onako kako das tako se dubina zvuka povecava , oseca se veza sa motorom .. hocu reci nije piskutavi , kao oni sportski , nego ima dusu , bas kao gti  blabla ...  :26
Koliko si platio REMUS ?  biggrin

Van mreže Poljakseljak

• Jr. Member
  • *
  • Auto: Golf 2 gti 8v
« Odgovor #4 poslato: Januar 23, 2014, 08:42:23 pre podne »
Ivan Gavrilko ... dobio sam ga sa guzonjom u paketu  yupi3ti
dokogi ... jedno vreme sam imao Walker , samo zadnji lonac , isto ima lep zvuk ... necu smarati vise , nisam bas strucan , to je iz mog iskustva , ali kosta ... ne znam da li ces novo ili ...  mahac
Leva na Momo volan, desna na Momo rucicu, Beta daje visoke, Remus daje bas, siber vetar, a ja gas ... Laganica

Van mreže dokogi

• VW Početnik
« Odgovor #5 poslato: Januar 23, 2014, 06:38:34 posle podne »
Dobio sam resenje zadnji lonac stavlajm od opela suze srednji lil lonac od golfa gti 16v a ima ih na otpadu takvih lonaca pa ce mo vidjeti sta ce ispasti...

Van mreže Madison

• Uprava Kluba
  • Ultimate Member
  • Auto: mk1 cabrio GTI 16v, Golf 5 GTI
« Odgovor #6 poslato: Januar 23, 2014, 07:26:40 posle podne »
Kupi krsten sportski zadnji lonac, kakav crni opel suza.

Van mreže PavleCS

• VW Početnik
  • Auto: Mk3
« Odgovor #7 poslato: Januar 23, 2014, 07:58:42 posle podne »
Poljak + za opis zvuka  :46