Drugari, par utisaka nakon reparacije dizni:
Beli dim koji se ranije javljivao prilikom prvog paljenja je nestao, gotovo da su nestala podrhtavanja na ler gasu (ponekad vrlo kratko dok je hladan). U medjuvremenu sam promenio i španer PK kaiša (onaj jeftini od 14000 dinara

) i uradio remap u Protuning-u, kako kažu sa poboljšanjem od 25-30% na snazi i oko 15% u obrtnom momentu. Medjutim na nekih predjenih 1000 km bitno se povećala potrošnja, npr. ranije sam sa rezervoarom (sipanih 57 litara) prelazio oko 870 km, sada sa istom količinom goriva i skoro istom relacijom oko 720 km. Po bordu mi je prosek 7,7l/100km, po lokalu troši skoro 9-10l, a na auto putu oko 6 litara, što je po meni mnogo. Da napomenem da je polovina auto put

i da je u pitanju baš normalna vožnja... Tuningom sam po meni dobio samo bolji odziv na gas u nižim obrtajima... Tuning sam radio jer mi je majstor rekao da na autu nije fabrička mapa i da je neko pokušavao čipovanje. Bila mi je ista cena za vraćanje na fabričku mapu i za čipovanje, a sada razmišljam da li da ipak ubacim fabričku.
Šta mislite, da li je rezultat tuninga povećana potrošnja goriva ili može biti opet nešto sa diznama?