Autor Tema: PUS motora kod Golfa 2  (Pročitano 13363 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Fica

• Master Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: golf mk2 atmo dresina
Odg: PUS motora kod Golfa 2
« Odgovor #60 poslato: Mart 31, 2014, 07:09:48 posle podne »
Pa da ali ako ti sreds taj konacan papir iz agencije za bezbednost da ga ebes masinski ili amss ima ta ti odrade i puste na atestu. samo platis koliko treba. i posle tehnicki i mirna backa

Van mreže Shomi

• Hero Member
  • Auto: Vozim shta stignem ;)
« Odgovor #61 poslato: Mart 31, 2014, 09:51:54 posle podne »
Djlole brate, ja citam i ne mogu da verujem.... Na cemu li je bio "strucnjak" kad je smisljao proceduru....
Samo da zamolim isfrustrirane osobe, nedovoljno razvijenog intelekta da shvate ironiju i sarkazam u mojim porukama, da mi sjashu sa karme i preskoce citanje mojih postova na forumu. Hvala!

Van mreže Fica

• Master Member
  • Auto: golf mk2 atmo dresina
« Odgovor #62 poslato: Mart 31, 2014, 09:58:33 posle podne »
Ma sve ludak do ludaka. Smisljeno samo da bi se otele pare. trebas da utrpas jedno 500 600 eura i pitanje dali ce opet da te puste.

Van mreže Djole DMC

• Master Member
« Odgovor #63 poslato: Mart 31, 2014, 10:06:04 posle podne »
Ma budale, juce zavrsili fakultet i odmah im dali da odredjuju pravila, jednostavno llece komplekse. A budale koje su ih tu postavile nemaju pojma o cemu se radi jer su naravno kupili diplome.
To je procedura za promenu motora u vozilima u kojima taj motor nije ugradjivan. A raspitivao sam se i za pravljenje prikolice za prevoz auta, to je samo da se smejes sta sve izmisljaju. Ili kada bi neko hteo da napravi bagi ili automobil, da iznova uradi sasiju i da tu ubaci neki motor. Da bi dobio ono "samogradnja" u saobracajnoj mora da rodi mecku i dva slona. Bilo je i na tv nesto, covek napravio trajk i sad ne moze da ga registruje, atestira itd. jer se niko od tih budala nije setio da u te njihove pravilnike navede mogucnost pravljenja takvog vozila. I sad jednostavno ta vozila ne postoje, a voze se.

Van mreže boćanac GTD

• Master Member
  • Mašinac
« Odgovor #64 poslato: Mart 31, 2014, 10:11:56 posle podne »
Ma gluposti skroz , ima dosta fora oko poljoprivredne mehanizacije , to tek ne moze da se ni registruje ni atestira , jer po novom zakonu bukvalno sve sto ima tockove mora da bude registrovano , no nebitno ovde se prica o autima , i mene bi zanimalo da upoznam tog sto je pravio zakon da ih pitam da li je to sve moguce da se izvede..

Van mreže zorancile

• Hero Member
  • Auto: golf 2 gtd
« Odgovor #65 poslato: Mart 31, 2014, 10:15:58 posle podne »
Isto ovo je pričao onaj momak što je u stari Pežo ugradio elektropogon... uložio je 5000-6000 evra i sad ne može da ga registruje zato što nema kubikažu motora.
Pa kako da ima kad je elektromotor??? Jedino da mu upišu broj namotaja.