lp ppozz

,ovako imam pasat 3 benzin i zadnje vrijeme sam primjetio da mi izvuce nekako struju iz akumulatora ,neznam kako sta se desi
npr.negdje skoro vozio se gradom stanem tu i tamo ugasim auto upalim sve ok ,tako bar 5-6 puta i onda odem do benziske stanem naspem gorivo da upalim auto ,akumulatr mrtav nemoze zaverglati nikako gurnem auto upalim vozio se 5 -6km opet stanem ugasim posle opet upalim sve ok zavergla ,vjerovatno se malo napunio bio i tako par dana nema frke pa mi se opet desavalo vozio se 20 km svve normalno zzastanem na kratko da upalem opet nista mrtav nemoze zaverglat samo stenje ,nulaa mjerio punjenje alttenator struja 14 w, nesto skinem kleme auto radi ,
onda primijetim u voznji upalio brisace umesto da pice lijevo desno sa 3 brzine svejedno gdje ih ukljucim idu ko puz, jedva preko stakla ,dam zmigavac nece da miga

, svijetla rrade posto je mrak ,neznam sta se desava

stisnem kvacilo pa ga odrezem po gasu

kad poce zmigavac da miga brisaci krenuse brze da rade i et
tako sam primijetio jos jedno 2 put isa situacia zmigavac nece ja po gasu krene
pretpostavljam da nekako altenator zataji u voznji i onda vuce struju iz akumulatora a to se desava siguno na nekoj sporijoj voznji pa dok se ne docepim nekog pravca pa mozda vozim brze veci obrtaji i opet proradi altenator
akumulatror je dobar mislim uzeo nema godina dana
ako neko ima neku ideju ili mozda zna cemu problem