Autor Tema: mfd navigacija u passatu  (Pročitano 3770 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže MIlos992

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: passat b5
mfd navigacija u passatu
« poslato: Decembar 17, 2013, 11:59:18 posle podne »
 mahac pozzdraw imam par pitanja ,i bio bih zahvalan na odgovorima ako neko zna......  thumbup
Imam u autu mfd navigaciju zakoju nemogu naci multimedijalni interfejs jer mi jemnogo para jer ipak 200jura  :31 mi nisu za bacanje, lepa je i sve ali ipak mnogo je to para.... pa bih zeleo da je skinem iz auta.... :30 e sad kakav je postupak skidanja majstor1 i kada se skine jer se samo ubaci neki drugi radio  klasican cd player ili se vrse neke izmene???? unapred zahvalan na odgovorima.....  bonk

Van mreže Zgubidan

• Super Moderator
  • Ultimate Member
  • Auto: Ibiza 6L & Ibiza 6J FR TDI
Odg: mfd navigacija u passatu
« Odgovor #1 poslato: Decembar 18, 2013, 05:54:54 posle podne »
da bi je skinuo potrebno ti je ovako nesto , ako nemas moras kod nekog ko se bavi sa tim uredjajima , servis vw itd ...

multimedijalni interfejs ... koliko znam ona Ne podrzava mp3 , mozda ti je ovo dovoljno da uz njene mogucnosti slusas i to ...

http://www.kupujemprodajem.com/USB-MP3-za-audi-alfa-seat-skoda-vw-fiat-9242022-oglas.htm?filter_id=66815

da bi ubacio dr radio-player ako je 2-din kao u tvom slucaju , bitno je da su ti dzekovi originalni i poseduje cood od drugog aparata ...
za obican klasican player treba ti ukrasna fiokica i naravno kuciste tj oklop od lima koji ce drzati taj player i naravno dodatak za instalaciju koji podrzavaju odredjene marke playera panasonic, pionner , jvc alpinne ...itd...
 :26 ... Zasto bi je vadio iz kola to je extra uredjaj ... dokupi usb mp3 , mislim da imas u Vranju lik prodaje 35e.
http://www.kupujemprodajem.com/VW-golf-IV-mp3-usb-bluetooth-9273014-oglas.htm?filter_id=16930

Vranje ...

http://www.kupujemprodajem.com/NOVO-usb-mp3-changer-Vw-i-Fiat-grupaciju-8057527-oglas.htm?filter_id=16930
Slobodni smo za svaku istinu,odgovorni pred njom i obavezni da je cuvamo od lazi.

Van mreže MIlos992

• VW Početnik
  • Auto: passat b5
« Odgovor #2 poslato: Decembar 18, 2013, 06:11:21 posle podne »
hvala na odgovoru.... thumbup. super je predlog   ali pre nekog vremena sam kontaktirao tog lika iz vranja i reko mi je da se oni bave samo prodajom tih uredjaja i skoro sam i pristao na kupovinu, ali majstor koji treba da mi nabudzi taj uredjaj za citanje fleske me vozi mesec dana kao nema vremena ovo  thumbdown o.... a kod nas u leskovcu niko ne zeli da se bakce sa tim malo slozenijim stvarima.... tako da sam odlucio da ga izvadim iz auta............ sacekacu jos 10 dana na majstora ako on ne nadje slobodnog vemena izvadicu ga iz auta jer sam vise zivce izgubio nervirajuci se oko navig.............. angry2

Van mreže Sarajlic

• VW Početnik
  • Auto: Passat V5 4motion
« Odgovor #3 poslato: Decembar 18, 2013, 07:10:29 posle podne »
Hoces li prodavati svoju mfd i za koliko?

Van mreže Zgubidan

• Super Moderator
  • Ultimate Member
« Odgovor #4 poslato: Decembar 18, 2013, 07:16:39 posle podne »
Milos992 jer ima sanse da dolazis za BG ... ako ima to je ugradnja od 15-20 min ... i da uzivas i u Muzici i u Voznji ...

p.s. ili da kontakt nekog iz Nis-a , mislim da PecaNis ( kolega , Clan Vw cluba ) moze da ti pomogne  :26
Slobodni smo za svaku istinu,odgovorni pred njom i obavezni da je cuvamo od lazi.

Van mreže Djuka1975

• Sr. Member
  • Ђука
  • Auto: VW Sharan T(DI)
« Odgovor #5 poslato: Decembar 27, 2013, 01:32:42 posle podne »
Lepo ti kaze Zoki.....
Kupis emulator i slusas MP3 muziku a sto se multimedija tice to ce te kostati poprilicno jer iskreno govoreci za taj novac mozes da kupis i neki dobar DVD sa ekranom i da u tome "uzivas" ako bas zelis....

Mada ces morati, u zavisnosti od toga kakav budes uzeo, da nabavis i novu maskicu kako bi sve to lepo uklopio u tablu.
Sto se instalacije tice tu ti je sve jednostavno, naravno ako imas neko znanje iz elektrike, barem osnovno ....

A ako nemas onda  :28

igorpolic

• Gost
« Odgovor #6 poslato: Decembar 27, 2013, 06:18:28 posle podne »
Ima clan TopMarko taj emulator na prodaju, msm da je 30 eura, kontaktiraj ga na pp. Ugradnja uredjaja ti traje celih 5 min i ne treba ti majstor uopste jer se dzek ubode pozadi umesto CD sarzera. Potrebni su ti samo oni kljucevi* sa gornje slike da izvadis uredjaj i posle uzivas u MP3 koliko nti volja. Samo je bitno da kada ubacujes muziku na USB kreiras foldere  6 kom na flash-u i da ih nazoves CD1 CD2 i tako do CD6, jer ih tako kontrolises preko displeja. beer

Van mreže Djuka1975

• Sr. Member
  • Ђука
  • Auto: VW Sharan T(DI)
« Odgovor #7 poslato: Decembar 27, 2013, 06:59:22 posle podne »
Ako koristis Yatour on bi sam po "ukljucivanju" u konektor formatira u NTFS format i kreira fajlove CD1, CD2....CD6, a ako on to sam ne uradi onda ga moras sam formatirati u gore pomenut format....
Sto se tog modukatora tice mislim da je ista procedura jer ako tako ne uradis  uredjaj na koji je "zakacen" ge nece ni prepoznati ......

Van mreže Zgubidan

• Super Moderator
  • Ultimate Member
« Odgovor #8 poslato: Decembar 27, 2013, 09:08:31 posle podne »
igorpolic i Djuka1975

objasnio sam momku ja sve sto ovde sto u p/p porukama ...problem je sto je nasao isto sto ima i TopMarko , ali tip iz Vranja nesto zzz ... ostalo je sa Pecom iz Nisa da se cuje jer u Leskovcu nema ko da izvadi tu muziku ...itd ... sredi , ugradi ...  bonk ...

taj MFD uredjaj je vrhunski , zasto bi ga momak prodavao da ubaci nesto obicno ...  :huh: ...

rekao je da ce pisati kad resi ...  :25

Van mreže andrej26

• VW Početnik
« Odgovor #9 poslato: Februar 10, 2014, 10:08:36 posle podne »
Da li mogu da ugradim MFD u Jettu 2006. umesto RCD 300
Da li mi treba GPS antenna dodatno ili ne.
« Poslednja izmena: Februar 10, 2014, 10:13:17 posle podne od strane Darko80 »

Van mreže Lepi

• Moderator
  • Master Member
  • Auto: Rabbit 2.5
« Odgovor #10 poslato: Februar 10, 2014, 10:35:19 posle podne »
Možeš ali ti treba MFD 2.
Treba ti i GPS antena.

Ali ne zaboravi da za taj uredjaj nemaš mape koje pokrivaju balkan.

Van mreže mking992

• VW Početnik
  • Auto: VW Bora
« Odgovor #11 poslato: Avgust 01, 2014, 04:34:23 posle podne »
Imam jedan problem pa da ne bi otvarao novu temu pitacu ovdje. Imam ovaj MFD u VW Bori, sve radi odlicno ali me muci jedna stvar. Pre par dana sam cuo dok vozim da mi nesto zuji kada slusam muziku, tj kad dodam malo jaci gas onda zuji nesto u zvucnicima i to se najbolje cuju kad se zavrsi jedna pjesma pa u pauzi dok pocne druga. Samo zuji kad slusam mp3 muziku sa USB-a (Imam yotaur usb interface) a kad prebacim na radio nista se ne cuje. Pa me zanima da li neko zna u cemu je taj problemcic?  :)

Van mreže topmarko

• Master Member
  • Firefighter K-540
  • Auto: golf
« Odgovor #12 poslato: Avgust 01, 2014, 09:22:32 posle podne »
promeni taj yatour

Van mreže Zgubidan

• Super Moderator
  • Ultimate Member
« Odgovor #13 poslato: Avgust 01, 2014, 10:30:37 posle podne »
 topmarko + 1

mking992  ranije u ovoj temi je pisano da mozes isti upravo kod kolege topmarko da nabavis i resis probleme oko sustanja i slicno , dok nije poceo vise od toga da pravi probleme , nedaj boze crkne izlaz na koji je nakacen ...  :46

Van mreže mking992

• VW Početnik
  • Auto: VW Bora
« Odgovor #14 poslato: Avgust 01, 2014, 11:24:03 posle podne »
Yatour sam kupio na eBeyu, potpuno nov. Ne mogu vjerovati da on pravi probleme. Kako da ga promjenem sta cu sa ovim onda...

Van mreže Dynamite

• VW Početnik
« Odgovor #15 poslato: Avgust 14, 2014, 12:57:08 posle podne »