nisam imao internet dva dana pa sam bio kao bez noge

i evo me odmah u najpopularniju temu

shone@ svaka cast na detaljnom objasnjenju,sto teoretski jeste tako,ali kako bora corba kaze u pesmi: teoretski ljubav lepo zvuci,malcice je drukcije u praksi, monolog toga jos uvek se uci...!
tako da se u potpunosti slazem sa GEDOROM da je u praksi druga prica,ne samo za ovo, nego vec i dosta drugih stvari,i da ne bude da lupetam gluposti,jer dosta njih ovde pricaju kako su culi ili negde procitali da ne moze i da auto luduje brljavi i da se gasi, jer nije samo staviti drugi BOV,treba i znati koj i koje su njegove mogucnosti,ali da ne pametujem ja tu mnogo to je nesto prvo i osnovno sto treba znati,najlakse je staviti ali sta staviti? ja cu lepo dokumentovati sve o cemu sam reko da bov moze radeti na 1.8t bez ikakvih problema,tipa gasenja auta neravnomeran rad i paljenje zute sijalice itd.
sobzirom da mi je auto cipovan i stavljan na valjke pre i posle cipa,a BOV je bio na autu daleko pre cipa,postavicu diagram sa dino testa gde se vidi kako je bilo pre i posle cipa sa BOV-om i koliko lose je on uticao na nepravilan rad motora gubljenje snage itd. vecina znaju kad se radi remap da se prvo ocitavaju svi parametri motora dok je auto na valjcima,kolika mu je kolicina goriva,vazduha i ostalih zebancija, kod mene su svi parametri pre cipa sa BOV-om bili perfektni,nije bilo visak ubrizgavanja goriva sa manjkom vazduha, ko ne veruje,moze slobodno pozvati saleta u revo i pitati kakva je bila pekarova cetvorka pre cipa

evo prvo dijagrama sa dino testa:

pa onda evo snimka na valjcima kad je bio na cipovanje gde se cuje HKS
25022012022i evo snimka koliko auto neravnomerno radi i gasi se zbog BOV-a

a mislim da je i wele u nekoj od tema stavio snimak mirnoce rada motora sa flasom vode na njemu koji takodje ima HKS
Mk 4 1.8 Ti za kraj evo snimka koliko lose auto ide zbog HKS

i obratite paznju prilikom saltanja kako sastavlja brzine
golf mk IV GTI 192hp i 340 Nmi za divno cudo nigde nijedne zute lampice da upali... toliko o tome sa moje strane da 1.8t ne moze radeti sa drugim BOV.om