Kad si to vec pomenuo taj auto ima 150 ks po toni,izvini druze ali kod mene je to malo vise,sto se tice semafora to mogu kad pozelis ali samo u pare AKO SMES,kola sam pravio i tjunirao kad su ovi mladi momci sa foruma vozali bicikle,negovorim ovo uvredljivo jer sam i ja nekada ganjao biciklu.Poenta je 1,8T od 150ks je jedan od kilavijih vagenovih motora,o razlici u 1 celoj sekundi na 402 sa zemenom

offf ventila su price za ljude koji se nerazumeju.Takva razlika moze biti samo ako jedan od ventila neradi kako valja.
Za razliku od mnogih koji kace samo slike a nijedan klip ja sam moja kola terao na valjke jos kada je to u SRBIJI imao samo centar BOBAN.Konjima i vremenima se negadjam vec govorim cinjenice potkovane nekim podatcima i nekim papirom.
Cinjenice su sledece 1,8T 150ks,205Nm i u proseku oko 1300kg 150ks na 1000kg
Bilo da je moj auto ili tudji
Sirocco ili golf 1 1,8 16v KR ili 9A 140ks 180-190 Nm 860kg. 162ks na 1000kg
Ovo nisu merenja stopericom nego cinjenice
Ako uporedim moj auto sa ovim podatcima koji je 900kg i ima 167ks na tockovima to se dobije 185ks na 1000kg.
Toliko o merenju stopericom i o nekoj razdaljini koliko auto ubrza,sto se tice pravog merenja ja sam moj auto merio na celiju bar jedno 30 puta,na osnovu toga sam i praivio motor.