Autor Tema: Uhvatih lopova!  (Pročitano 9101 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže boxnis

• Sr. Member
  • Pol: Muškarac
Odg: Uhvatih lopova!
« Odgovor #40 poslato: Januar 06, 2010, 12:07:58 pre podne »
ja sam imao slucaj da zateknem lika kako u centru Nisa pokusava da mi otvori kola, doduse ostavio sam jaknu na sedistu i izaso na 2 minuta do prodavnice...kad lik pokusava da otvori vrata...u momentu sam se naso da ga odgledam, sreca pa mi brave bile sjebane pa nije mogo da otvori ...treba tehnika..inace ostadoh ja bez jakne...
a kad me vido , da si mu vido facu...bled, isprepadan..."jel bre sta radis tu?!", -"izvini brate ja mislio da ovo kola od mog drugara"...pa sprint ...

Van mreže Pile

• Majstor Kvarisa
  • Master Member
  • Auto: Bmw 2jz, Skyline R33 GTR
« Odgovor #41 poslato: Januar 07, 2010, 02:44:59 pre podne »
To je sve narkomanija,vise stete napravi nego sto muzika vredi.
Pre par meseci maznu mi cd,ja odem budala i prijavim boodala.to vece puklo 100 prozora na Medaku,e,lomili stakla na kolima,ujutru guzva u muriji,svi prijavljuju.
Posle metar dana pohvataju narkomaniju,posalju mi poziv da dodjem,ja bio preko-neodazovem se,pljas kazna za nejavljanje 20.000 din bonk. E penisa.
Jos jaca situacija pre dosta godina,prilazim autu i nalazim lika u njemu,krene da izadje,ja ga poklopim vratima jedno sto puta dok nije pao izlomljen.Kad lik
Zandar u civilu koji je sekund pre toga strpao lopova u svoj auto i cekao mene u mom,Lepo.Popijem napad na sluzbeno lice. boodala lollol

Van mreže Zlocesti

• Ma .... LOoOOdilo :)
  • Hero Member
  • Auto: Vw Bora 1.9 tDI 131ks
« Odgovor #42 poslato: Januar 07, 2010, 04:05:56 pre podne »
neko je spomenuo struju na vratima ... iamo sam ja negde semu toga ...

sa 12 volti na 20 000v .. impulsna struja male amperaze ... samo zgrci misic ili u najgorem slucaju onesvesti ...

jednom sam ja iz zezanja ortaka osino sa tim po nozi .. cisto da probam :)

24 sata niej mogao da ide kako treba .. a jedno sigurno 30 -35 minuta nije mogao da stane na tu nogu ..

ima i par divljackih resenja :)
. uzmes neki stari tv .. skines mu kaskadu .. napravis neki podni prekidac ... kada neko stane pali kaskadu ..

varnica je sigurno preko 20 30 cm .. tako da ne mora ni da se uhvati za vrata a obicne kozne rukavice ne pomazu ni malko :)

a za automobile iamte na bubnju da uzmete male elektricne pendreke .. i na istu foru .. stavis samo dva izvoda ispod pravice i neki mali mikro prekidac .. kada se uhvati baci struju u impulsima i osasavi ga . Sto je najvaznije ne moze da ga ubije ali ga zato muski oshashavi   tapsac wub clap wub tapsac clap
[IMG]https://www.freepnglogos.com/uploads/vw-png-logo/pulman-volkswagen-new-pulman-motor-group-png-logo-3.png[\IMG]
******** I nishta  DRUGO  **************

Van mreže fjcharlie

• VW Početnik
« Odgovor #43 poslato: Januar 07, 2010, 01:31:27 posle podne »
To shto kazhesh od TVa je visokonaponski trafo shto puni ekran  lollol tu pichi od 18000 do 25000 volti, ali nisam siguran za amperazhu..to imash samo na starim katodnim cevima,ne da che ga strese, nego verovatno chovek 3 dana neche znati kako se zove, ima ga da oshashavi  blow

Krle

• Gost
« Odgovor #44 poslato: Januar 07, 2010, 02:27:28 posle podne »
Zandar u civilu ti bleji u autu, pa ne da bi ga tuko, nego bi ga i u stanici napao... Smradovi... Mom ujaku su u 3 ujutru 2 njih palili YUga na zice, i covek ko da je osetio, sidje iz zgrade u pidzami, i otvori auto ima sta da vidi... Jedan vrti stanice na radiu, a drugi pali na zice...Skocio covek na njega hteo da ga bije, kaze ometate sluzbeno lice u vrsenju duznosti... Pokupili se i otisli, ostavili pokidane zice... Ma kojim pravom on sedi u tvom autu.. Ako je uhvatio lopova, neka te ceka u njegovom autu... Za struju savet da se ne igrate, sto kaze zarsilic odgovaras za ubistvo u pokusaju, a on za prekrsaj... Treba napraviti varijantu da ga zakljuca u garazi, i onda lepo dodjes ujutru i slatko se razgibas sa stanglom...

Van mreže Zlocesti

• Ma .... LOoOOdilo :)
  • Hero Member
  • Auto: Vw Bora 1.9 tDI 131ks
« Odgovor #45 poslato: Januar 07, 2010, 04:13:56 posle podne »
fora sa ovim viskom naponom je ta sto ne moze da ga ubije ... ali ce zato da boli ... sa nizim naponima je vrlo lako ubiti coveka ..

a jos jedan bitna stvar .. je frenkfencija struje ..

220v ima frenkfenciju od 50Hhz a na trafou je mnogo mnogo veca frenkvencija .. samoim tim srce nemoze da kuca tolikom brzinom i dobije samo jedan udar .. dok kod obicne naizmenicne struje poprima frenkvenciju i lupa 50 puta u sec i tada puca ..
[IMG]https://www.freepnglogos.com/uploads/vw-png-logo/pulman-volkswagen-new-pulman-motor-group-png-logo-3.png[\IMG]
******** I nishta  DRUGO  **************

Van mreže Milos GTD

• Sr. Member
  • Auto: Golf Mk2
« Odgovor #46 poslato: Januar 07, 2010, 06:59:50 posle podne »
Meni su letos na fudbalskom turniru isekli obe prednje gume...gume su bile nove,mozda su imale 3-4 meseca angry2...
na kraju smo saznali da je to bilo zbog neke ribe!!!

Van mreže Potaman

• -eurolizard-
  • Hero Member
  • Auto: VW Golf II 1.6 petrol
« Odgovor #47 poslato: Januar 07, 2010, 08:05:42 posle podne »
Pre tri godine mi otvorili auto, ispreturali sve , cak sam imao neki ranac pozadi. I njega prevrnuo ili prevrnuli, i nista.
Mamu im, i sve to na parkingu u Nisu  na keju preko puta buvljaka ili poznate auto pijace u nedelju.
Otvorili ga profi, kako neznam, kad sam stigo do auta samo moja vrata bila otvorena. Ima neka fora bonsek list pored stakla i keder gume se gurne i pam!
To je to, udjes. Posle sam radio alarm, i tako. Skoro sam pazario i onu Bulock pedal, varijantu da i ona malo sluzi.
Tako, lopovi za male cifre prave veliki gnev u coveku i bes.
 :angry:

Van mreže bulevar89

• Hero Member
  • Auto: Golf MK4
« Odgovor #48 poslato: Januar 28, 2010, 10:37:33 posle podne »
Meni su probali standardno silom da otvore, al hvala Bogu jos nisu uspeli... Desilo se to pre nekih pola godine, kad su mi 3 dana zaredom s*ebavali brave, i na mojim i na suvozackim vratima... 3 para brava sam promenio, i onda alarm ugradio! Od tad sam jednom video da su pokusali na istu foru da ga otvore, al zahvaljujuci alarmu i policiskoj stanici koja je na 200m od mene, to se nije opet desilo.. al ako se desi da vidim nekoga kako mi zagleda u auto, nece se lepo provesti... ipak kad se neko od 110kg zaleti na tebe, nije svejedno... :)  lollol
Al ima ih u kvartu koliko `oces, pa su mom komsiji toliko puta obili juga da je jadan ugradio alarm i zavario gepek!  lollol
Drive only the best... VW to infinity!!

Van mreže Ivan

• One & Only
  • Super Moderator
  • Ultimate Member
« Odgovor #49 poslato: Januar 28, 2010, 11:09:46 posle podne »
zavario gepek!
boodala
Sta sve muka natera coveka.