Autor Tema: kugle golf 4  (Pročitano 2587 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže bokun

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: golf 4,pasat 3, golf 5
kugle golf 4
« poslato: Novembar 27, 2013, 12:37:20 pre podne »
Ekipa mijenjao bi kugle na golfu dugo ih vozam u gepeku,sam bi to odradio do sada nisam na četvorci pa me zanima da li su fiksne to jest dali ima pomijeranja na ona tri šarafa što ih drže.Ovo pitam jer mi pola "majstora" kaže da su fiksne a druga polovina da se mogu pomjerati to jest da se na njima može štelovati nagib točka.Pa čisto da vidim da li ću morati ići na reglažu poslije tog zahvata ili postoji neka "caka"??
Bolje znati mnogo i cesto, nego ne znati nista, povremeno nikad

Van mreže nemanja2468

• VW Početnik
  • Auto: Golf 4 1.9 TDI, Golf 2 1.3
kugle golf 4
« Odgovor #1 poslato: Novembar 27, 2013, 01:06:10 pre podne »
Menjao sam ja letos i nije fiksna, iso sam na reglazu i tu se steluje nagib ili sta vec ne znam. Nikakve cake nema i vrlo lako se menjaju, samo ti trebaju dva kljuca ( mislim da bese 10ka za ona tri srafa i 15) i pajser ili neka cevka

Sent from my iPhone using Tapatalk

Van mreže bokun

• VW Početnik
Odg: kugle golf 4
« Odgovor #2 poslato: Novembar 27, 2013, 08:54:01 posle podne »
E promijenio sam bez problema samo što je kod mene bio ključ 18 na kugli, a ona tri što je drže 13-ke na stabilizatoru balans štange 16-ka.
Inače jednostavno kao i na svakom WV,sjutra ću da provjerim nagib mada na volanu ne osjetim nikakvu razliku,doduše gledao sam da ih vratim na stare otiske šarafa.

Van mreže nemanja2468

• VW Početnik
  • Auto: Golf 4 1.9 TDI, Golf 2 1.3
kugle golf 4
« Odgovor #3 poslato: Novembar 27, 2013, 10:19:21 posle podne »
Zaboravio sam koji si kljucevi bili u pitanju ali vazno da si zavrsio to bez problema :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Van mreže vladegti

• Sr. Member
  • Auto: GOLF 4 GTI i GOLF 2 1,6 TNG
« Odgovor #4 poslato: Novembar 27, 2013, 10:21:38 posle podne »
obavezno reglaza i to naglasi da ti steluju i na kuglama a ne samo na sponama kako je vecina cobana navikla jer za nagib i zatur nisu ni culi iako imaju dobre i savremene instrumente, ja dok im nisam dosao sa gumama koje su sa unutrasnje strane dosle do platna a stavljene nove nekih pola godine pre toga, nisu mogli da utuve da treba i na kuglama. a obisao sam nekih 5-6 servisa i svuda isto, veze nemaju!

Van mreže bokun

• VW Početnik
« Odgovor #5 poslato: Decembar 05, 2013, 10:31:41 posle podne »
Ma promijenio sve kugle lupkale,krajnice bile pri kraju i selene, nekakvi brate meki rukom gurao točak a nisu bili pukli tako da sam odlučio sve u "paketu" onda naštelovao trap i nagib i raspon  majstor1.Sad auto kao da nije moje ništa se ne čuje i lakši na volanu imam osjećaj da bi 10 km prešao pravo da volan ne dohvatim.