Veoma je prosto, barem meni...

Materijal: Motoric sa 3 ili 5 zica
Nepunih 5m kabla za zvucnike (od viska glava ne boli)
Start prekidac
Osigurac 10A
Sve ukupno cca: 550din.
Treba da dovedes plus sa akumulatora (a moze i sa prekidaca za svetlo sad sam se setio), staviti na tu zicu osigurac, pa do start prekidaca, zatim od start prekidaca sprovesti zicu do gepeka, provuci kulturno kuda ide iznad stopa sa ukutrasnje strane, pa iza plastike preko stuba sto ide, pa kroz gepek vrata (malo je komplikovano, ali treba biti uporan).
Skinuti polugicu (povezana sa dugmetom) sto otvara bravu gepeka, nakositi je na desno (ne moze drugacije, nema mesta) i kockicu sa srafovina sto se dobija uz motor montirati na polugicu sto otvara gepek, zatim polugicu dugacku sto dobijate uz motor nakriviti pod uglom koji ti odgovara i gore pomenutom kockicom povezati za fabricku polugicu, montirati motoric, povezati zice, a masu koju nisam pomenuo, nju sam uzeo sa motora zadnjeg brisaca, jer je tamo najbolja. Da napomenem, motorcic mora da uvlaci, to da li uvlaci ili izbacuje menjas promenom polova zica. Malo sam zakomplikovao sa objasnjavanjem

, ali svakog koga interesuje nek se javi u pp, dacu mu broj da me nazove i objasnicu mu sve, a ako smo u blizini, mozemo se dogovoriti za ugradnju.

Evo napravio sam malu shemu, mozda nisam sve pravilno nacrtao, ali zato sam napisao legendu.