S obzirom da sam nov na forumu treba mi malo da povatam kakvi sve igračaka ovdje ima.
Danas sam si dao truda i prelistao ovaj projekt i drago mi je.
Pa u par točaka
1. bio sam malo skeptičan za boju, ali na kraju je ipak vrh. Baš točno iskače od svega i ne možeš ga ne primjetiti. To daje dodatnu privlačnost autu
2. Mislim da je član skodilak ili tako nešto komentirao felge, složio sam se s njim prilikom čitanja da to nikako nisu za MKI. No sada na zadnjim stranicama projekta ipak su mi sjele. S jedne strane nešto govori da nije to to, ali kad ga uistinu sabereš u cijelinu ni ne znam koje bi felge sjele tako dobro. Zaključak za felge = ODLIČNE
3. Svaka čast na kombinaciji boja, ništa pretjerano i sve u skladu
4. Veliki respekt bez puno mozganja gdje spavati, gdje će te policija zaustaviti, što ćeš jesti...jednostavno sjest i krenut putem Wörthersee-a. Veliki respect

5. htio sam pitati koji motor ide unutra s obzirom da te svako malo netko pitao isto pitanje, al reko neću da provociram

Nevezano za ovaj projekt, jedan član je u ovom topicu lijepo napisao; kad složiš auto on ovako i onako nije gotov jer tek kroz godinu, godinu i po kad napraviš te finalne izmjene auto bude gotov da možeš reći "E to, je to"
MKI GTD =