Kosta, pimbe
Sve te caure su u dobrom stanju, malo mozda ima vise lufta ona plasticna na samom menjacu, kroz koju prolazi poluga u sam menjac, ali da je do nje ili drugih caura, mislim da bi zezalo i kad je hladan, ali on radi savrseno hladan, tacan, bez lufta u hebli ... Sto se tice nosaca gumenih oni su Ok, promenio sam kad sam stavljao drugi menjac.
mujo_g1
Znaci ti si stavio i sve se poklapa, znaci duzina poluosovina, raspored rupa na homozglobu do menjaca, raspored rupa za kacenje menjaca, spojnicka osovina, da li pasu korpa, lamela i druk lezaj i od MK1, ili mora da ide od MK2, posto mi je set nov, duzina poluga koje idu od rucice menjaca i jos jedna stvar, za taj nosac nije problem, verovatno bi ga nasao sa menjacem, posto je sada noc, da ne silazim po mraku da gledam, da li ima vec mesto gde se kaci taj nosac ispod akumulatora ili ga treba ubaciti na sasiju.
Znam da si rekao da si stavio, ali bi hteo da potvrdim jos jednom, da svi navedeni delovi pasu bez problema.

Inace ne bi od GTI stavljao, nego bas od 1.3 benzinca. Posto si ga ubacio, kako ti se cini, da li jednako vuce, zbog verovatno drugog odnosa zupcanika, znam da 1.1 ne moze bog zna kako da vuce

, ne treba na bolje, samo da ne gubi nesto drasticno i kako ti se ponasa u 5 brzini, mora da je mnogo tisi.
Hvala vam na savetima i odgovorima, mislim da kad mi jos ovo potvrdi mujo_g1, da cu 99% ubaciti od MK2 menjac.
Pozdrav!