nisam, dve nisu bile u top stanju, pa bih onda morao komplet da ih sredjujem... i dalje su mi nekako moje monice blize srcu

takodje jedan od razloga odustajanja ulaganja u tockove su vanredni troskovi oko auta..
naime, ned dana pre WF oteram ja auto kod drugara limara da mi sredi donji deo blatobrana koji je malo poceo da bubri... kada smo skinuli plastiku ruba... KATASTROFA..
ajd onda da poskidamo i kompletne plastike pragova koje inace nikad nisam skidao

(auto zadnjih 10ak god kod mene nije osetio so ni sneg, drugi sam vlasnik , ocigledno kod prvog jeste, a i ja sam ga znao posle pranja osusiti jelenskom, malo izduvati kompresorom, i ostaviti u garazi na duze vreme, par ned.. i ocigledno se voda ipak zadrzavala na meni nedostupnim mestima)
evo par ruznih slika da ne duzim

blagi sok za mene, s' obzirom da auto nije imao tackicu iako je u prvoj boji
i auspuh kao slag na tortu

on je i bio u planu da se menja, Supersprint, dosta je i izdrzao ....
jebi ga, sta je tu je, od WF nista, doduse bio sa @fleepy- jem i njegovom trojkom koja je po meni bila najbolja/najspremnija u Cacku

sto se moje tice, nema predaje
novi delovi su kupljeni , materijal, uzece se klima i resio sam, kada bude gotov auto ce se voziti svaki dan, ici ce se sa njim na more, posao, ko ga jebe..
mozda doduse nece bas po extremnim vremenskim uslovima ali...